ArticoleLiga 1

Antrenament cu public! Bizz Brasil s-a distrat cu Ambianța București și a urcat pe primul loc

Bizz Brasil a obținut marți seară o victorie facilă în fața celor de la Ambianța București și a urcat, cel puțin pentru o zi, în fotoliul de lider al clasamentului Ligii I Sud.

Pe terenul din Dristor, dubla campioană a Ligii Prieteniei a trecut la pas de Ambianța București, cu scorul de 14-3, după ce a condus cu 4-0 la pauză.

Lalu Alexandru a făcut ce a vrut cu defensiva adversă și a marcat nu mai puțin de șase goluri pentru Bizz Brasil, performanță ce îl propulsează pe locul secund în ierarhia golgheterilor Ligii I, cu 16 reușite, la una în spatele liderului Ghenovici Valentin.

Cu câte o dublă, alți patru jucători și-au făcut apariția pe lista de marcatori a învingătoarei din acest duel: Drumea Valentin, Goicea Ionuț, Lazăr Florin și Petală Constantin.

Onoarea celor de la Ambianța București a fost salvată de reușitele lui Șușnea Marius (2) și Ștefan Marius din repriza secundă.

În urma acestui nou succes categoric, Bizz Brasil acumulează 27 de puncte și urcă pe primul loc în clasament, cel puțin până la meciul din această seară al lui Liverpool Team, care are nevoie de o victorie la trei goluri în fața celor de la Sălaj Boys pentru a reveni în fotoliul de lider al Ligii I.

De partea cealaltă, Ambianța București rămâne fără succes în acest campionat și, cu un singur punct câștigat, este ultima în ierarhie.

Articole similare

Close