Articole

Giganții au zdrobit-o pe Metalplast, după ce la pauză scorul a fost egal

Giganții s-au impus joi, pe terenul din Agronomie, în duelul cu o adversară mult mai bine clasată în Liga a II-a Seria 2 și încep să urce spre prima jumătate a ierarhiei.

După 2-2 la pauză, Giganții s-au dezlănțuit în repriza secundă, când Iordan Cristian a marcat nu mai puțin de patru goluri, și au câștigat cu 8-3.

Tănase Gelu a deschis scorul pentru Metalplast în minutul 4, dar nu a făcut decât să-i înfurie pe Giganți, care au întors imediat scorul, prin „dubla” reușită de Alexandrescu Gabriel în minutele 6 și 8.

Tănase Gelu și-a copiat adversarul și a făcut și el „dubla” cu două minute înainte de pauză, stabilind scorul primei reprize, 2-2.

Partea secundă a fost un adevărat măcel, început încă din minutul 21, de Lincu Laurențiu, care după jumătate de oră de joc a reușit „dubla” și a dus scorul la 4-2 pentru Giganți.

De la acel moment, în scenă a intrat Iordan Cristian, care a marcat de patru ori în 12 minute (’25, ’32, ’35 și ’37), după care, cu un minut înainte de final, a înscris și un autogol, care nu a făcut însă decât să mai reducă proporțiile scorului, la 8-3.

În urma acestui rezultat, Giganții ocupă locul 11 în Liga a II-a Seria 2, în timp ce Metalplast se află pe poziția a șasea.

Articole similare

Close