ArticoleLiga 1

Metalplast a ignorat statisticile și a spulberat-o pe Chipita, obținând al doilea succes în Liga I

Metalplast și Chipita s-au întâlnit marți seară, pe terenul din Dristor, în etapa a noua a Ligii I Sud.

Date fiind evoluțiile celor două formații de până la duelul direct, Chipita pornea din postura de favorită la victorie, însă băieții de la Metalplast au ignorat statisticile și au reușit să facă poate cel mai bun lor meci din acest sezon.

Metalplast a controlat în totalitate partida, deschizând scorul încă din minutul 4, prin Tănase Gelu, pentru ca la pauză să conducă cu scorul de 2-1.

La reluare, lucrurile au mers și mai bine pentru băieții de la Metalplast, care au jucat încântător și s-au impus în final cu un scor greu de prezis înainte de startul disputei, 7-1.

Mijlocașul Pârvu Mihăiță, cu un hat-trick, și atacantul Constantin Dragoș, cu o dublă, au fost principalele guri de tun ale celor de la Metalplast, pentru care a mai punctat Bălăceanu Ionuț.

De partea cealaltă, golul de onoare al băieților de la Chipita a fost înscris în prima repriză de Nițu Ciprian.

În urma acestui rezultat, Metalplast ajunge la a doua victorie din acest campionat și, cu 8 puncte acumulate, iese din zona retrogradabilă și urcă până pe poziția a 13-a, în timp ce Chipita rămâne cu 12 puncte și este pe locul 8 al ierarhiei.

Articole similare

Close