ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liga I Sud: Venită după 3 eșecuri consecutive, SJCAM Romania s-a răzbunat pe „lanterna roșie” FC Colentina

Venită după 3 înfrângeri suferite în ultimele 3 etape, SJCAM Romania a primit marți seara, pe terenul de la Plazza, replica „lanternei roșii” FC Colentina.

Prima repriză a duelului din cadrul etapei a 11-a a Ligii I Sud a fost una extrem de disputată și de echilibrată, în care cele două formații și-au împărțit perioadele de dominare.

FC Colentina a deschis scorul în minutul 5, prin Stocheci Florin, pentru ca SJCAM să revină și să treacă la conducere grație reușitelor semnate de Șerban Radu (min. 8) și Neagoe Raul (12).

Băieții din Colentina nu au dezarmat însă și au egalat cu 4 minute înainte de pauză prin Florin Lazăr, iar la cabine s-a intrat nedecis, scor 2-2.

Partea secundă a avut o desfășurare cu totul diferită și a fost controlată în totalitate de SJCAM Romania, care a punctat de 7 ori și a primit un singur gol, impunându-se astfel în final cu un categoric 9-3.

Gutnic Daniel (2), Viljanescu Rareș, Pupăză Andrei, Turturea Andrei, alături de marcatorii din primul mitan, Neagoe Raul și Șerban Radu, au punctat în partea secundă pentru învingători, în vreme ce singurul gol al învinșilor din repriza a doua a fost înscris de Popescu Mădălin.

În urma acestui rezultat, SJCAM Romania acumulează 10 puncte și ocupă locul 11 în clasamentul Ligii I Sud, în timp ce FC Colentina rămâne ultima în ierarhie, cu doar 3 puncte câștigate în 11 etape.

Articole similare

Close