ArticoleLiga 1

AC Militari a revenit superb după ce a fost condusă la pauză și a învins-o pe Metalplast

AC Militari a obținut miercuri seară, pe arena de la Antilopa, o victorie extrem de muncită în fața lui Metalpast, în ultimul meci al etapei cu numărul 5 din Liga I a Zonei Sud.

Condusă la pauză cu 0-1, AC Militari a reușit o repriză secundă fantastică, în care a marcat de trei ori fără să mai primească gol și a izbutit astfel să se impună cu scorul final de 3-1.

Prima repriză a fost destul de săracă în goluri. Constantin Dragoș a deschis scorul în minutul 11, iar Metalplast a intrat cu avantaj minim la cabine.

Situația s-a schimbat radical după pauză, când băieții de la AC Militari au intrat mult mai motivați în teren și au reușit să schimbe destinația celor trei puncte puse în joc.

Ionuț Belu, Cosmin Vochin și Cristian Dârjan au înscris cele trei goluri care i-au adus lui AC Militari al treilea succes din acest sezon.

În urma acestei victorii cu 3-1, AC Militari acumulează 9 puncte și urcă pe locul 8 în Liga I, în timp ce Metalplast rămâne cu 4 puncte și se află pe poziția a 14-a în clasament.

Articole similare

Close