Articole

Replica buna a celor de la Panthers Squad in partida cu AC Militari din Liga II Seria 1, egalitate 3-3!

Panthers Squad, locul 16 in Liga II Seria 1, a intalnit aseara pe terenul din Agronomie, formatia AC Militari, locul 5 in aceasta serie. AC Militari inca mai spera la un loc pe podium, desi diferenta inainte de disputarea acestui joc, intre locul ocupat de ei si locul 3, era de 10 puncte, insa nu asta era problema cea mai mare ci calitatea echipei ce ocupa acel loc 3, Viitorul Voluntari, o echipa ce lejer poate termina pe locul 1 la finalul campionatului. In orice caz, locul ocupat de AC Militari este unul excelent, echipa fiind la primul sezon la Liga Prieteniei, dar daca voia sa isi consolideze pozitia si sa lupte pentru un loc cat mai sus, nu trebuia sa faca nici un pas gresit in acest meci cu Panthers Squad.

In prima repriza, echipa care deschide scorul este Panthers Squad, in minutul 8, prin golul lui Cristi Gache. AC Militari da o replica consistenta si inscrie de doua ori, in minutele 9 si 10, prin dubla lui Marius Paun, jucatorul ce intoarce rezultatul in favoarea echipei sale. Handicapul de un gol avea sa fie pe tabela si la fluierul pauzei, o repriza destul de stransa, avantajul minim al celor de la AC Militari fiind unul destul de fragil.

In repriza secunda, Cristi Gache, jucatorul celor de la Panthers, isi continua evolutia buna din prima repriza si face hattrick-ul, in minutele 28 si 34, goluri ce o aduc pe Panthers Squad in avantaj de un gol, 3-2. AC Militari alearga dupa egalare, desi la inceputul partidei spera la o victorie clara, in minutul 38 aceasta egalare se si produce, la reusita lui Andrei Turture, insa acest punct nu poate sa ii multumeasca in nici un caz pe baietii din Militari. 3-3 scorul final al acestei partide, cu intoarceri de rezultat, un scor echitabil dupa cursul jocului.

Articole similare

Close