ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

CUPA LIGII. Aplauze pentru Ambianța Steaua, după evoluția din derby-ul acestei faze a Cupei! 11 goluri în poarta celor de la ATVROM!

Marți seara, de la ora 20:00, a avut loc derby-ul fazei a doua a Cupei Ligii Prieteniei, meci între liderul grupei, ATVROM și locul 2, ocupat de Ambianța Steaua. Echipele erau despărțite doar de 3 puncte în clasament, iar Ambianța își juca ultima carte pentru locul 1.

Oaspeții și-au făcut clare intențiile ofensive încă din primul minut al partidei, atunci când după un contraatac rapid, au fost la un pas să deschidă scorul. O primă ratare imensă care promitea un meci cu goluri multe. ATV a arătat un tempo foarte scăzut pe început de partidă, iar asta a dat oportunitatea celor de la Ambianța Steaua să atace în valuri. Scorul a fost deschis de Vlad Florentin, în minutul 4, iar oaspeții conduceau cu 1-0. În minutul 10, după o acțiune foarte frumoasă a oaspeților, cu un triunghi de pase rapide, Stanciu Constantin a majorat avantajul la 2, cu un șut plasat, bară gol de la o distanță considerabilă. Evoluția bună pentru Ambianța Steaua a fost completată în minutele 11 și 13, de dubla lui Ivașcu Claudiu. Cu un minut înainte de fluierul final, ATV a avut o tresărire de orgoliu și a încercat o revenire, prin reușita semnată de Paul Oncescu. A încercat pentru că repriza secunda avea să aducă un mic dezastru pentru liderul incontestabil al Ligii 1. 1-4 scorul pauzei, după o evoluție excelentă a locului 2, Ambianță Steaua.

Repriza secundă a adus un nou gol destul de rapid în poarta celor de la ATV, a doua reușită pentru numărul 7, Stanciu Constantin, gol ce a dus scorul la 5-1 în favoarea oaspeților. Același jucător a reușit hattrick-ul, în minutul 29, iar ATV se afunda și mai tare într-o înfrângere ce părea clară deja. A marcat și Stanciu Marian, în minutul 31, primul gol din această partidă pentru numărul 5 de la Ambianța Steaua. La 7-1 a fost distracție pentru oaspeți, iar distracția a adus încă 4 reușite în poarta celor de la ATVROM. În minutele 35, 37, 39, respectiv 40, au înscris: Zamfir Marian (dublă), Ivașcu Claudiu și Oanta Alexandru. Ivașcu și-a completat și el evoluția bună prin acest ultim gol, cu un hattrick la purtător. ATVROM a înscris doar o singură dată și în acest al doilea act, prin Popescu Eugen, în minutul 38.

Scor final, ATVROM 2 – Ambianța Steaua 11. Un joc demn de aplauze pentru echipa oaspete, o victorie de ținut minte. Cu aceste 3 puncte, Ambianța Steaua trece pe primul loc în clasamentul celei de-a doua faze a Cupei Ligii, cu două jocuri înainte de final.

Articole similare

Close