Articole

Costi, de la Ambianța, atitudine admirabilă după o înfrângere la limită: „A fost foarte bine! Ne-am distrat, am jucat fotbal, a fost o seară perfectă”

Ambianța Steaua și Metalplast au oferit un meci de infarct la debutul lor în Liga I. După ce a fost condusă cu 1-3, Metalplast a avut cinci minute de grație, în care a marcat de trei ori și a revenit pe tabelă, adjudecându-și cele trei puncte puse în joc (vezi detalii aici).

În ciuda înfrângerii dureroase suferite, Stanciu Constantin Valentin, de la Ambianța, a arătat o atitudine admirabilă la interviul acordat după meci.

„A fost un meci frumos, zic eu, cu multe ocazii de poartă, răsturnări de scor… Am condus cu 1-0, 1-1, 2-1 la pauză, 3-1 și pe final, cred că în decurs de cinci minute, am luat trei goluri. Cred că am picat un pic fizic”, a afirmat mijlocașul celor de la Ambianța, care, dând dovadă de fair-play, a adăugat, cu referire la adversari: „Nu se pune problema de noroc. Au băgat mingea în poartă prin faze construite bine”.

Întrebat ce își propune echipa sa pentru noul sezon, Costi a răspuns: „Să creștem de la meci la meci, să jucăm din ce în ce mai bine”.

În încheiere, jucătorul Ambianței a concluzionat, etalând o atitudine admirabilă: „În rest, a fost foarte bine. Ne-am distrat, am jucat fotbal, timpul, foarte bun, ne așteptam să fie mai rece, dar a fost perfect. O seară perfectă pentru fotbal!”

Interviul integral acordat de Costi după eșecul cu Metalplast:

 

Articole similare

Close