Articole

Liverpool Team in drum spre sefia clasamentului Ligii a II a Seria 2, victorie importanta in meciul cu Inter Bragadiru, scor 4-1!

In Liga II Seria 2, am avut un meci intre Liverpool Team, echipa neinvinsa pana in acel moment in aceasta serie, ocupanta locului 6 si echipa de pe locul 2, Inter Bragadiru, echipa aflata la al doilea sezon la Liga Prieteniei.

Liverpool Team este echipa ce porneste decisa in ofensiva, acest lucru aducand si primul gol pentru ei, in minutul 6, reusita semnata Manofu George, mijlocasul echipei Liverpool Team. Inter Bragadiru alearga dupa egalare dar fazele lor ofensive sunt stopate cu brio de apararea celor de la Liverpool Team. Scorul pauzei avea sa fie 2-0 deoarece in minutul 19, Robu Alin, atacantul echipei in avantaj reuseste sa marcheze si el in poarta baietilor din Bragadiru. Liverpool Team intra in actul secund la umbra avantajului de doua goluri si isi construieste fazele de joc in liniste in timp ce Inter Bragadiru este cumva presata de timp. Minutul 25 aduce cate un gol de fiecare echipa, pentru Inter a marcat mijlocasul echipei, Ispas Alexandru iar pentru Liverpool, Sandu Marian. Conturile sunt inchise in minutul 28 atunci cand Gheorghe Laurentiu inscrie pentru 4-1, Inter Bragadiru nereusind dupa acel moment sa revina in joc. 3 puncte mari pentru baietii de la Liverpool Team si acestia pot prelua sefia clasamentului daca o tin tot asa avand in vedere ca au o restanta fatza de liderul Metalplast.

Articole similare

Close