Articole

Victorie la scor mare pentru F.C. Salaj Boys in disputa cu F.C. Brancoveanu din Liga II Seria 2, scor 11-2!

Baietii din Salaj ocupau locul 8 in Liga II Seria 2, o echipa solida, cu doar o infrangere in acest sezon, la doar 3 puncte de locul 3. Adversarii lor din acest duel, baietii de la F.C. Brancoveanu, locul 18 cu o victorie si 4 infrangeri din 5 partide disputate. Echipa F.C. Salaj Boys pornea ca favorita in acest meci si acest lucru avea sa fie confirmat si de evolutia acestora din teren.

F.C. Brancoveanu este echipa care deschide scorul, in minutul 6 prin Mehmet Denis, dar in minutul 10 se vad egalati de F.C. Salaj Boys prin reusita lui Ogica Alexandru. 1-1 in primele 10 minute ale partidei insa urmatoarele 10 ale primei reprize le apartin in totalitate baietilor din Salaj. Costache Robert isi aduce echipa in avantaj in minutul 13 iar Ogica Alexandru face dubla in minutul 15, scorul fiind dupa acel moment 3-1 pentru Salaj Boys. 4-1 avea sa fie scorul pauzei, atunci cand Leca Iulian inscrie pentru echipa din Salaj, scor ce le permitea sa abordeze in liniste actul secund.

O ploaie de goluri se abate asupra celor de la F.C. Brancoveanu in repriza secunda, inceputa de Ogica Alexandru, marcator al unui hattrick, in minutul 23, 5-1. Costache Robert isi trece si el numele pe tabela de marcaj in minutul 27 pentru 6-1, iar in minutul 34, baietii din Salaj inscriu doua goluri prin aceiasi Costache Robert si Ogica Alexandru, scorul devenind 8-1. Padureanu Ciprian, Ogica Alexandru si Costache Robert marcheaza pana la sfarsitul meciului inca un gol de fiecare, sir intrerupt doar de golul celor de la F.C. Brancoveanu, reusit de Tudorache in minutul 39. Scorul final al acestei partide, 11-2 pentru F.C. Salaj Boys, 3 puncte dupa o evolutie remarcabila a acestora, mai ales a celor doi jucatori Ogica Alexandru si Costache Robert, ambii cu hattrick in acest meci.

Articole similare

Close