ArticoleCupa Ligii

Prietenie și voie bună la meciul din Cupa Ligii dintre debutanții de la Liverpool Old Boys și „frații” mai tineri de la Liverpool Team

Liga Prieteniei a fost, luni seară, gazda unei premiere extrem de frumoase: liderul Ligii I Sud și deținătoarea Cupei Ligii, Liverpool Team, a întâlnit-o în Grupa D a Cupei pe Liverpool Old Boys, echipă alcătuită din fanii „veterani” ai Cormoranilor, aflată la debut în Liga Prieteniei.

Meciul dintre cele două formații ai căror componenți se cunosc și sunt prieteni extremi de buni în afara terenului a reprezentat o veritabilă demonstrație despre cum se poate desfășura o partidă într-o atmosferă destinsă, în care voia bună și prietenia să fie la ele acasă.

Coman Andrei a deschis scorul pentru „bătrâni” în minutul 8, însă băieții de la Liverpool Team au revenit și s-au impus în final cu 9-3, după ce au condus la pauză cu 4-1.

Alexandru Mihai, cu un hat-trick, Bozianu Cosmin și Gheorghe Laurențiu, cu câte o dublă, alături de Bratu Iulian și Stoica Marian au înscris golurile deținătoarei trofeului în disputa cu prietenii mai experimentați.

Celelalte reușite ale băieților de la Liverpool Old Boys au purtat semnătura aceluiași Coman Andrei și pe a lui Mircea Octavian.

În urma acestui rezultat, Liverpool Team acumulează șase puncte după două jocuri disputate în Grupa D a Cupei Ligii și este pe primul loc, urmată de PSG Pantelimon, cu 3 puncte, FC Colentina și Liverpool Old Boys, aflate încă în cautarea primelor puncte.

Însă mai important decât rezultatul și clasamentul este faptul că jucătorii de la Liverpool Team și Liverpool Old Boys s-au simțit bine în confruntarea directă, au făcut mișcare, s-au distrat, iar după meci au plecat împreună „la bere”.

Să nu uităm că mișcarea și voia bună au fost două dintre principiile care au stat la baza dezvoltării conceptului Ligii Prieteniei!

Articole similare

Close