ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. X pauza/X final, in Sporting Bucuresti – FC Diham Boys! Doua goluri marcate pe sfarsit de meci!

Marti seara, de la ora 20:00, Sporting Bucuresti, locul 12 in Liga 1, a intalnit formatia de pe locul 7, FC Diham Boys. Un meci ce avea potential, intre doua echipe corecte cu fotbalul. Baietii din Diham ocupau un loc mai bun in clasament, insa Sporting avea de partea ei forma din ce in ce mai buna.

Scorul a fost deschis in minutul 3, de Sporting, prin Florin Marin. Diham Boys a primit un penalty, in minutul 7, fructificat de Floarea Bogdan. Sporting a ratat apoi o ocazie uriasa, prin Gavrila Ionut, dupa o faza balbaita de apararea celor de la Diham, insa cu un portar intr-o mare forma. Prima repriza a fost una pe contre, cu ocazii mari, ratare de ambele formatii, iar scorul stabilit in minutul 7, a fost si scorul primei parti, 1-1.

Pauza a venit ca o oportunitate pentru cele doua echipe sa stranga randurile si sa incerce sa castige acest joc. Prima mare ocazie a acestei reprize, a venit prin Mintjala George, de la Sporting Bucuresti, lasat nemarcat, insa cu portarul celor de la Diham Boys la post. Jocul a continuat in registrul contrelor, un joc mai mult la mijlocul terenului. Cand parea ca partida se indreapta spre acelasi scor inregistrat la pauza, a venit o greseala in apararea celor de la Sporting Bucuresti. Ultimul fundas a intarziat sa dea drumul la minge si Mita George a profitat de acest lucru, punand o contra ce il gaseste singur, fata in fata cu portarul advers. 2-1 pentru Diham Boys, cu doar doua minute ramase din meci. Sporting a avut noroc in minutul 39, la un aut batut de pe partea dreapta, deviat de unul dintre jucatori exact spre corner, de unde a venit pasa de gol pentru Mintjeala George.

2-2 la fluierul final al partidei, un rezultat echitabil, insa cu FC Diham Boys frustrata din cauza avantajului pierdut in minutul 39.

Articole similare

Close