Articole

Metalplast continua lupta pentru promovarea in Liga I si o invinge pe L.s.T Racari cu 6-2 in Liga II Seria 2!

Aseara, pe terenul din Agronomie, ocupanta locului 3 in Liga II Seria 2, Metalplast, a intalnit ocupanta locului 5, formatia L.s.T. Racari. Cele doua echipe erau despartite doar de 3 puncte, in conditiile in care baietii de la Metalplast aveau un meci in plus fata de adversara din aceasta confruntare.

Metalplast deschide scorul in minutul 11 prin Smarande Iulian, jucator ajuns la 6 reusite in aceasta editie de campionat. In minutul 14, Greaca Marius face 2-0 pentru Metalplast, cu o victorie in acest duel echipa avand sanse sa treaca pe prima pozitie a clasamentului, pozitie cunoscuta de acestia. Petrache Razvan reduce din diferenta pentru L.s.T. Racari, in minutul 17, 2-1 fiind si scorul pauzei, un scor ce lasa loc de suspans pentru actul secund.

Echipa care inscrie prima in repriza secunda este tot Metalplast, prin reusita lui Constantin Dragos din minutul 26, golgheterul acestei Serii a II a, iar diferenta pe tabela de marcaj se mareste la doua goluri distanta. Un minut mai tarziu, Greaca Marius face dubla si duce scorul la 4-1. In minutul 31, ambele formatii reusesc cate un gol, L.s.T. Racari prin Mihailescu Amariei, respectiv Metalplast, prin Pantea Florin, tabela aratand scorul de 5-2 in favoarea celor de la Metalplast. L.s.T Racari nu a avut forta de revenire in ultimele 9 minute de joc, in plus acestia primesc un nou gol, reusita care inchide tabela la 6-2 pentru Metalplast, semnata Greaca Gheorghe in minutul 40.

Victorie pentru Metalplast, acestia acumuland 26 de puncte in clasament, la doua in fata celor de la Liverpool Team, insa cu doua meciuri in plus fata de acestia.

Articole similare

Close