Articole

F.C. Voluntari are o evolutie consistenta in duelul cu Sincai Team, duel de Liga II Seria 2 incheiat cu scorul de 8-3 in favoarea echipei din Voluntari!

F.C. Voluntari, echipa de pe locul 12 in clasamentul ligii secunde, a intalnit aseara ocupanta locului 9, Sincai Team. Se anunta un duel destul de strans avand in vedere locurile din clasament dar deznodamantul partidei ne va arata ca nu este chiar asa.

Scorul este deschis de Bratu Andrei de la Sincai Team in minutul 3, dar avantajul echipei sale nu avea sa dureze decat un minut deoarece golul lui Oprea Daniel din minutul 4, aduce egalarea pentru F.C. Voluntari. Imediat dupa repunerea balonului de la centru, F.C. Voluntari marcheaza inca un gol prin Moise si scorul devenea 2-1 in acel moment. Petrache Andrei duce scorul la 3-1 in minutul 8, iar in minutul 14, F.C. Voluntari se dezlantuie si face 4-1 prin reusita lui Voicu Marian, intr-o repriza controlata de ei. Scorul pauzei avea sa fie insa 4-2 atunci cand in minutul 19, Sincai Team marcheaza prin Nica Stefan.

Minutele 22 si 26 din actul secund aduc doua noi goluri pentru F.C. Voluntari, goluri marcate de Moise respectiv Voicu Marian, scorul devenind 6-2. Musat Alexandru reduce din diferenta in minutul 27 dar in acelasi minut, Moise de la F.C. Voluntari realizeaza hattrick-ul si isi duce echipa in avantaj, 7-3. Socotelile sunt inchise de Oprea Iulian de la F.C. Voluntari prin golul de 8-3 din minutul 38 iar punctele merg la echipa lui, echipa ce a avut o evolutie consistenta in aceasta confruntare.

 

Articole similare

Close