Articole

Victorie pentru Good Team in Grupa G a Cupei Ligii Prieteniei!

In Grupa G a Cupei Ligii, Good Team intalnea pe terenul din Agronomie echipa Metalplast. Un meci intre locul 4 din Liga I respectiv locul 4 din Liga II Seria 2.

Meciul debuteaza cu golul lui Constantin Dragos de la Metalplast, echipa intrata bine in joc in primele 5 minute ale partidei. Good Team isi aseaza jocul de pase obisnuit si….in minutul 6 egaleaza pe tabela prin golul lui Udrea Liviu. Intrata in joc prin golul egalarii, Good Team mai marcheaza doua prin acelasi Udrea Liviu respectiv Sebi Vasile. Metalplast se tine tare in urmarire prin reusita din minutul 15, reusita lui Bocancea Sergiu. Rezultat la pauza 3-2 in favoarea celor de la Good Team.

Probabil ca Metalplast nu mai rezista fizic in actul secund pentru ca ”Echipa Buna” marcheaza in minutele 30 si 34 inca doua goluri aducand scorul la 5-2. Minutul 18 aduce si un autogol in poarta celor de la Metalplast iar jocul era inchis in acel moment, ei reusind sa mai reduca avantajul celor de la Good Team doar cu un singur gol, semnatura lui Constantin Dragos. Scor final 6-3 pentru Good Team.

Metalplast sufera prima infrangere de la debutul lor in Liga Prieteniei, infrangere suferita in fatza unui adversar mai puternic, o echipa de Liga I.

Articole similare

Close