ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2

Liga a II-a Sud: FC Power s-a impus în derby-ul suferinței cu Alb Negru și a depășit-o în clasament

Liga a II-a Sud ne-a adus joi seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, derby-ul dintre ultimele două clasate: FC Power și echipa mixtă Alb Negru.

Disputa pentru evitarea ultimei poziții a clasamentului Ligii a II-a Sud a fost una extrem de antrenantă și de spectaculoasă, în care s-au marcat nu mai puțin de 12 goluri.

FC Power a început perfect meciul și, după 7 minute, conducea cu 2-0, grație dublei semnate de Bărbulescu Ami, pentru ca în minutul 17 Dragoiescu Alexandru să ducă scorul la 3-0.

Pe final de repriză ambele formații au punctat câte o dată, Alb Negru prin Smărăndoiu Florentina, în vreme ce Dragoiescu Alexandru a recidivat pentru FC Power, care a condus astfel cu 4-1 la jumătatea partidei.

Alb Negru a forța revenirea la reluare, când a marcat de 4 ori, prin Smărăndoiu Florentina (2), Vlădulescu Alexandru și Nicolae Octavian, însă avantajul obținut în prima repriză și reușitele semnate în mitanul secund de Bărbulescu Ami, Dragoiescu Alexandru și Gheorghiu Mihnea i-au permis lui FC Power să se impună în final cu 7-5 și să-și asigure toate cele 3 puncte puse în joc.

Grație acestui succes, FC Power acumulează 9 puncte și le predă „lanterna roșie” a clasamentului Ligii a II-a Sud celor de la Alb Negru, care au o zestre de 6 puncte obținute în acest campionat.

Articole similare

Close