ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Tesaturi de pase, fair play, tot ce trebuie intr-un joc de minifotbal, toate acestea in Bucharest City – Salaj Boys! Cu Grigore in forma, Salaj revine in fotoliul de lider al Ligii 1!

Salaj Boys era obligata sa nu greseasca in partida cu locul 11 in Liga 1, formatia Bucharest City. ATVROM FC se instalase pe primul loc, insa cu un meci in plus disputat si doar la un punct distanta. Partida cu Bucharest City nu trebuia sa le puna prea mari probleme, daca luam in calcul forma afisata in ultima perioada de baietii in negru.

Asistam pe debut de partida la o tiki taka marca Salaj Boys, cu un joc de pase incantator, tot ce trebuie pentru un meci la siguranta. Un fundas de meserie calit pe terenurile de minifotbal, Grigore Cristian, deschide scorul pentru Salaj Boys, cu un sut de la distanta cu stangul. Nu degeaba numarul 10 se afla la acest jucator. Gol venit devreme, minutul 3, dupa ce Bucharest City a atins mingea poate cateva secunde din aceste 3 minute. Bucharest City are doua ocazii bune de a egala, imediat dupa golul primit, insa ocaziile sunt irosite destul de usor. Un 2 contra 1, fara pasa decisiva, plus un sut din intoarcere, singur cu portarul, au fost ocaziile destul de mari de a inscrie pentru baietii in alb. Jocul continua in aceeasi nota, cu Salaj Boys avand posesia insa cu Bucharest City in cautarea golului egalizator. In minutul 11, Nedelcu Vlad are o actiune de toata frumusetea, incheiata in plasa portii celor de la Salaj Boys. Jucatorul de la Bucharest City trece printre tot ce se poate trece in apararea baietilor in negru, aflati parca intr-un somn de voie la aceasta faza. 1-1 si punctele erau in carti pentru ambele formatii. Grigore are o ocazie mare sa isi duca echipa in avantaj, insa nu gaseste decat bara din stanga a portii celor de la Bucharest City. In minutul 16 nu a mai ratat. O simpla formalitate pentru Grigore de a impinge mingea in poarta, in urma unei faze in care Bucharest City a stat pe loc pur si simplu, cu 4 oameni in ”greva”. 2-1 pentru Salaj Boys la pauza, dupa o repriza excelenta din orice punct de vedere, fie ca vorbim de fair-play, fie ca vorbim despre pase si fotbal in general.

In debutul celei de-a doua reprize, Alecsandru Mihai de la Salaj Boys ne arata o mostra de tehnicitate pe constructia atacurilor liderului. Repriza in care baietii si-au continuat jocul obisnuit de pase, pofta de joc fiind evidenta. Spatiu liber gasit de Alecsandru Mihai in centrul defensivei celor de la Bucharest City, fructificat intr-un gol foarte frumos in vinclu. Un gol ce da o liniste mai mare echipei Salaj Boys, pentru restul jocului. De pe lista marcatorilor nu putea sa lipseasca Gata Daniel, un jucator cu pofta de pase in acest meci, mai discret la finalizare. Un 4-1 in minutul 26 si punctele se indreptau usor usor in buzunarul celor de la Salaj. In minutul 31, Grigore face hattrick-ul, o confirmare a evolutiei excelente din acest meci, probabil cel mai bun om de pe teren. La 5-1, ambele formatii mai marcheaza cate un gol, pentru scorul final de 6-3 in favoarea baietilor in negru. De la gazde a mai marcat Varga si de la oaspeti, in minutul 39, Gheorghe Laurentiu.

3 puncte castigate de Salaj Boys, dupa un joc foarte frumos. Felicitari ambelor echipe pentru acest joc.

Articole similare

Close