ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1Liga 2

Prima echipă mixtă a debutat în Liga Prieteniei! Sjcam România a pornit cu dreptul în Liga I Sud

Seara de joi ne-a adus o premieră în Liga Prieteniei: primul meci oficial în care a fost implicată o echipă mixtă, formată din băieți și fete.

Este vorba despre formația Alb Negru, care a dat piept, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, celor de la Waiters București.

Din păcate pentru echipierii de la Alb Negru, debutul lor în Liga a II-a a Zonei Sud nu a fost unul dintre cele mai fericite, cei de la Waiters București impunându-se cu scorul de 8-0, la capătul a două reprize identice, adjudecate fiecare cu 4-0.

În ciuda succesului suferit, componenții echipei Alb Negru merită toată admirația pentru inițiativă și pentru efortul depus.

Cealaltă partidă din Zona Sud a reprezentat debutul în Liga I a celor de la Sjcam România, care au primit replica celor de la Sălaj Boys, una dintre echipele obișnuite în sezoanele precedente clasarea în prima treime a clasamentului.

În ciuda acestui aspect, băieții de la Sjcam nu au avut deloc trac și s-au impus la scor de neprezentare, grație reușitelor semnate de Strugariu, Stelea și Neagoe, câștigând astfel primele trei puncte în Liga I a Zonei Sud și anunțându-se o echipă ce le va pune probleme granzilor campionatului.

Articole similare

Close