Articole

Hooligans United își respectă blazonul și câștigă la pas partida cu Viitorul din Liga I

Hooligans United, echipa care urmează plutonul fruntaș de patru echipe instalat la conducerea Ligii I, a întâlnit-o luni seară, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, pe Viitorul, formație aflată pe poziția a 15-a a ierarhiei.

Ambele echipe sunt scăpate de griji pe final de sezon, dar Hooligans United și-a respectat statutul de favorită și s-a impus categoric, cu scorul de 8-3, după ce la pauză a condus cu 3-1.

De doar cinci minute au avut nevoie cei de la Hooligans United pentru a deschide scorul, prin Bogdan Grecu, pentru ca Sofian Robert să facă 2-0 în minutul 12.

Viitorul nu a renunțat la luptă și a revenit în joc după doar un minut de la primirea celui de-al doilea gol, când Neață Nicușor a redus din handicap.

Când părea că Hooligans United va intra la cabine cu avantaj minim, Petruț Răzvan a marcat și a dus scorul la 3-1 cu doar un minut înainte de pauză.

Hooligans United a avut un debut fulminant de repriză secundă, izbutind să înscrie de trei ori în primele șase minute. Burlacu Cristian a reușit „dubla” în minutele 22 și 23, pentru ca Grecu Răzvan să ducă scorul la 7-1 la jumătatea părții secunde.

Cristian Burlacu a realizat hat-trick-ul cu patru minute înainte de final, când a dus scorul la 8-1, iar Hooligans United s-a relaxat în ultimele minute, când Călin Florin și Brotac Cornel au mai marcat două goluri de consolare pentru Viitorul.

S-a terminat 8-3 pentru Hooligans United, care se menține pe poziția a cincea, dar este serios amenințată de BKO Team, în timp ce Viitorul este pe 15.

Articole similare

Close