ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1 Est

Liga I Est: FC Capitals a forțat o revenire de senzație, dar în final s-a recunoscut învinsă de Olimpique Otopeni

FC Capitals și Olimpique Otopeni, două formații aflate la mijlocul clasamentului după primele 11 etape ale Ligii I Est, s-au duelat marți seara, pe terenul de la Plazza, într-o partidă contând pentru runda a 12-a a campionatului.

Băieții din Otopeni au dominat copios prima parte a meciului și au reușit să-și adjudece mitanul inaugural la scor de neprezentare, grație reușitelor semnate de Crăciun Claudiu (min. 4), Ciupercea Cristian (min. 9) și Bărcănescu Petrică (min. 16).

Debutul reprizei secunde le-a aparținut tot celor de la Olimpique Otopeni, care au mai punctat de 3 ori în primele 6 minute ale reprizei, timp în care FC Capitals a dat o palidă replică prin Popescu Cristian, care a înscris în minutul 25.

Astfel, cu aproximativ un sfert de oră înainte de finalul meciului, scorul era 6-1 în favoarea băieților din Otopeni, care în aceste condiții s-au relaxat, iar cei de la FC Capitals au încercat să profite și să revină pe tabelă.

Popescu Cristian a făcut dubla pentru FC Capitals în minutul 30, iar în ultimele 3 minute Iacob Alexandru și Negoiasu Octavian au redus diferența la două goluri, însă nu a mai fost suficient timp pentru ca FC Capitals să spere că poate obține punct sau puncte din acest joc.

Astfel, Olimpique Otopeni s-a impus cu 6-4 și, grație acestui succes, acumulează 20 de puncte și urcă pe locul 7 al clasamentului Ligii I Est, intrând cu șanse reale în lupta pentru play-off, în timp ce FC Capitals rămâne cu 12 puncte și ocupă poziția a noua a ierarhiei.

Articole similare

Close