ArticoleLiga 1 Est

Old Boys a bătut-o la scor de tenis de Partizan București, grație unei prime reprize excelente

Old Boys și Partizan București s-au întâlnit vineri seara, pe terenul din Ghencea, într-o restanță din cadrul Ligii I a Zonei Est.

O victorie în această partidă îi propulsa pe cei de la Old Boys pe podiumul Ligii I Est, pe unul din locurile care asigură la finalul sezonului calificarea la Superliga Prieteniei 2016.

Motivați din plin de posibilitatea de a urca pe podium, băieții de la Old Boys au început tare partida, iar la pauză au intrat cu avantaj de trei goluri, scor 4-1.

Partizan București a dat semne de revenire în partea secundă, pe care și-a adjudecat-o cu 3-2, insuficient însă pentru a obține punct sau puncte din această dispută, Old Boys având în final câștig de cauză, cu 6-4.

Dublele lui Tudor Luis și Constantinescu Costin și reușitele semnate de Amarioarei Mihai și Rădoi Marius i-au adus lui Old Boys cele trei puncte care o urcă pe poziția a treia a clasamentului Ligii I Est, cu 27 de puncte, la trei lungimi de locul 2 și la două puncte de ocupanta poziției a patra.

De partea cealaltă, hat-trick-ul reușit de Preda Cătălin și golul lui Gabriel Ionuț pentru Partizan București nu au făcut decât să reducă proporțiile scorului final, iar Partizan rămâne cu 9 puncte și ocupă poziția a șaptea a ierarhiei Ligii I Est.

Articole similare

Close