Articole

Scor uluitor reușit de FC Juve în meciul cu FC Phoenix din Liga a III-a Seria 1

FC Juve a dat de pământ cu FC Phoenix, vineri seară, într-un meci din Liga a III-a Seria 1, reușind să se impună cu un scor incredibil, 21-1, după ce la pauză tabela arăta 13-0. 

Costache Marius a făcut ce a vrut pe teren, scuturând de nu mai puțin de nouă ori plasa celor de la FC Phoenix. După doar patru minute jucate, Costache Marius marcase deja de patru ori pentru echipa sa, iar până la pauză a mai făcut-o o dată.

Pe lângă el, în prima repriză pentru FC Juve au mai marcat Pivniceru Marian (4), Moroșanu Robert (11, 19) și Rusu Răzvan (14, 16).

În repriza secundă cei de la FC Juve „au lăsat-o mai moale”, marcând „doar” de opt ori, prin Costache Marius (4), Rusu Răzvan, Dumitru Costin (2) și Comănescu Cornel.

Mihai Eduard a înscris în minutul 25 golul de onoare al lui FC Phoenix, dacă se mai poate vorbi de onoare la acest scor.

În urma acestui rezultat, FC Juve are maximum de puncte după opt meciuri jucate și este lider detașat în Liga a III-a Seria 2, în timp ce, cu doar trei puncte în opt etape disputate, Phoenix ocupă poziția a opta.

Articole similare

Close