Articole

Baietii din Salaj spulbera F.C. Rahova in Liga II Seria 2!

Aseara pe terenul din Rahova, Salaj Boys, echipa aflata pe locul 9 in Liga II Seria 2, cu o victorie, 3 egaluri si o infrangere, a intalnit echipa F.C. Rahova, locul 3 cu 4 victorii si doar o infrangere pana in acest moment. Se pare ca acele 3 egaluri au fost doar un ghinion pentru baietii din Salaj deoarece in acest meci aveau sa ne arate de ce sunt in stare.

Fundasul lui F.C. Salaj Boys, Padureanu Ciprian deschide scorul in minutul 6, pentru ca un minut mai tarziu, atacantul echipei din Salaj, Dobra Robert sa majoreze avantajul pe tabela la 2-0. Costache Robert marcheaza si el in minutul 12 si era din ce in ce mai clar ca F.C. Rahova are parte de un meci infernal, impotriva unei echipe solide si bine pregatita. Mijlocasul celor din Salaj, Leca Iulian marcheaza si el in minutul 14 si scorul inregistrat pe tabela arata un 4-0 linistitor pentru echipa lui. In minutul 16 golul marcat de Baran Titi de la F.C. Rahova aduce o urma de speranta pentru ei, dar un minut mai tarziu Iancu Emilian spulbera aceste sperante printr-un nou gol in poarta celor din Rahova si scorul devenea 5-1. Radulescu Adrian taie orice fel de speranta pentru F.C. Rahova cu golul din minutul 19, la pauza fiind 6-1 pentru Salaj.

Repriza secunda debuteaza cu aceeasi echipa in atac iar in minutul 25 Costache Robert marcheaza al doilea gol personal si al 7 lea pentru echipa lui. In minutul 32 Stafe Ciprian incearca sa spele putin din evolutia slaba aratata pana atunci de F.C. Rahova si marcheaza golul doi pentru ei, acest lucru avand sa ii motiveze si mai mult pe baietii de la Salaj Boys. In ultimele 5 minute ale partidei F.C. Rahova cade din toate punctele de vedere, fizic si psihic si primeste nu mai putin de 4 goluri, scorul final fiind unul drastic, 11-2 in favoarea celor de la Salaj Boys.

F.C. Rahova ramane totusi pe locul 3 chiar si dupa aceasta infrangere usturatoare, dar golaverajul lor a suferit enorm, ei ajungand la 0 in acest moment. F.C. Salaj Boys urca pe 5 si viitorul suna destul de bine pentru ei, un meci fabulos in aceasta confruntare cu o echipa din fruntea clasamentului.

Articole similare

Close