ArticoleCupa Ligii

Revenire de senzatie pentru Hooligans United in meciul de Cupa cu AC Militari!


In Grupa C a Cupei Ligii, echipa de Liga I, Hooligans United a intalnit echipa de liga secunda, AC Militari in meciul 2 pentru ambele formatii in grupele acestei competitii. Hooligans United a castigat primul ei meci din grupa, 5-4 cu Old Boys in timp ce AC Militari a inregistrat o infrangere cu Viitorul Voluntari, scor 1-2. Cei de la United incercau sa isi rezolve calificarea in fazele superioare ale Cupei inca de la meciul acesta.

Surpinzator, scorul este deschis de AC Militari chiar in debutul reprizei, reusita semnata Parvu Gabi. Minutul 3 aduce un nou gol pentru baietii din Militari prin reusita semnata de Dumitru Alex iar Hooligans United se vede condusa cu doua goluri in doar 3 minute. Sirma Cristian da un semnal de trezite pentru echipa lui si marcheaza in minutul 9, insa un minut mai tarziu AC Militari reuseste sa inscrie iar prin Beleu Ionut, majorand scorul la 3-1. Campeanu George reuseste sa marcheze in minutul 11 golul ce o aduce pe Hooligans la doar o lungime de adversara lor dar gluma se ingroasa pentru Hooligans atunci cand, in minutul 17 Dumitru Alex marcheaza golul de 4-2. Petrut Matheus reuseste sa inscrie si el un gol pentru Hooligans in minutul 19 dar rezultatul pauzei avea sa fie 5-3 pentru AC Militari, pentru ca in ultima faza a primului act acestia reusesc sa inscrie un gol prin Belu Ionut.

Echipa de Liga I se vede condusa cu 6-3 atunci cand jucatorul echipei AC Militari, Dumitru Alex realizeaza hattrick-ul in minutul 24 si jocul curgea in directia lor. Minutul renasterii pentru Hooligans United a fost minutul 27, atunci cand Parvu de la AC Militari marcheaza in proprie poarta, relansand partida. La 6-4 si cu 10 minute inainte de fluierul final, Campeanu George da tonul si inscrie in minutul 30 golul de 6-5. Senzational in minutul 33 Sirma Cristian egaleaza pentru Hooligans iar cireasa de pe tort este pusa de nimeni altul decat Grecu Gabriel, un jucator exponential pentru alb-rosii!. AC Militari ramane cu un gust amar in acest meci in care au dominat o mare parte din acesta dar pana la urma experienta si-a spus cuvantul si Hooligans United castiga cele 3 puncte puse in joc.

Articole similare

Close