ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OFF. Alex Albu a adus revenșa pentru Hooligans, în partida cu Bella Venezia!

Hooligans, locul 2 în Play-Off-ul Ligii 1, a primit joi seara, vizita celor de la Bella Venezia, ocupanta locului 3. Băieții de la Hooligans doreau să își ia revanșa după înfrângerea cu 5-4, suferită în fața oaspeților din acest meci, în chiar etapa trecută a Ligii 1.

Cu Alex Albu și Alin Robu la construcție, Hooligans a început mai bine partida, cu ocazii bune de a marca încă din primele minute. La o neatenție a apărării celor de la Bella Venezia, Alin Robu a rămas nemarcat și a fructificat o lungă aruncare de la margine, 1-0 pentru Hooligans, minutul 7. Oaspeții nu au găsit spațiile necesare în apărarea celor de la Hooligans, pentru un gol egalizator. Mai mult decât atât, în minutul 12, Bella Venezia a primit golul 2, reușită semnată Alex Albu. În minutul 17, un șut ca din tun al aceluiași Alex Albu, a făcut ca tabela să arate un 3-0 categoric în favoarea gazdelor, scor rămas și la finalul primelor 20 de minute de joc.

În repriza secundă, Hooligans a reușit să se desprindă decisiv, prin omul în zi de sut, Alex Albu. În minutele 30 și 33, alte două goluri s-au adăugat la cele două marcate în prima repriză, de numărul 8 de la gazde, cu un total de 4 goluri în acest meci. Conduși cu 5-0, Bella Venezia nu a reușit decât să reducă din diferență. Varlan Robert și Manea Dorel au reușit să înscrie pentru 2-5, în minutele 36, respectiv 37. Cu un minut înainte de încheierea partidei, Bella Venezia a mai punctat prin numărul 6, Rogojan Valentin.

O revanșă frumoasă luată de Hooligans, 5-3, la doar o săptămână de la înfrângerea din turul Play-Off-ului Ligii 1. Cu aceste 3 puncte, gazdele au rămas pe locul 2, la 10 puncte în spatele liderului ATVROM. Omul meciului, Alex Albu, cu 4 goluri din cele 5 înscrise de Hooligans.

Articole similare

Close