Articole

Segula se impune cu o adversară mai bine clasată în Liga a II-a Seria 2 și continuă șirul victoriilor

FC Segula, echipă aflată în urmă cu trei etape pe locurile retrogradabile din Liga a II- Seria 2, a obținut marți seară al treilea succes consecutiv și a urcat până pe locul 14, asigurându-și practic și pentru sezonul următor prezența în eșalonul secund.

Segula a beneficiat în meciul cu LST Răcari de un jucător aflat în zi mare, Huian Mihai, care a marcat un hat-trick și a adus victoria echipei sale, scor 3-2, după 1-1 la pauză.

Ammari a deschis scorul după un sfert de oră de joc pentru LST Răcari, dar Huian Mihai a egalat în ultimul minut al reprizei inaugurale.

La reluare, a venit rândul Segulei să treacă în avantaj, grație golului marcat în minutul 27 de același Huian Mihai, dar LST Răcari nu a dezarmat și a egalat, la rândul ei, prin Alexandru Gondor, cu cinci minute înainte de ultimul fluier.

Pe final, ambele echipe au căutat golul victoriei, dar diferența a fost făcută de Huian Mihai, care în minutul 38 a marcat pentru 3-2 și a adus echipe sale încă trei puncte extrem de prețioase în economia clasamentului final.

Articole similare

Close