ArticoleF.O.T

Albena 2015

Am plecat din Bucuresti inca de vineri, 4 septembrie 2015 de la primele ore. Unii dintre noi au optat pentru autocar, in timp ce altii au preferat confortul masinii personale. Drumul a fost unul destul de lung, insa suntem siguri ca a meritat.

Am avut doua zile superbe, vremea a tinut cu noi si am putut sa desfasuram turneul in cele mai bune conditii. Astfel, am avut doua zile pline de fotbal pe taram strain. Grupele erau echilibrate, echipele aratau bine, iar surprizele nu s-au lasat asteptate.

“Balul” a fost deschis de echipele din seria 1 si seria 2: Inter Bragadiru si FC Colentina. Cele doua, desi n-au reusit sa promoveze in prima liga, au oferit un meci de cea mai inalta calitate. Un meci in care s-au marcat 10 goluri si in care echipele au preferat sa se bucure de fotbal, marcand fiecare de 5 ori inca de la debut.

Nu vom merge pe firul cronologic al desfasurarii evenimentelor, ci vom continua cu aceasta grupa B, unde favorita clara era Kinderpedia. Astfel, la intrarea pe teren baietii care au terminat pe primul loc in seria a doua reusesc sa practice un fotbal superb in fata celor din cartierul Colentina. Prospetimea si cheful de fotbal al celor de la Kinderpedia s-a vazut inca din prima repriza cand au punctat de 4 ori fara a fi penalizati. In cea de-a doua repriza s-a jucat mai mult pe contre, Colentina iesind la joc si reusind sa inscrie de 3 ori, dar cu toate acestea, primea inca 8 goluri si pierdea cu scorul de 12-3.

Ultimul meci al acestei grupe se desfasura intre Kinderpedia si Inter Bragadiru. Cele doua echipe se cunosteau din campionat, iar Kinderpedia era cu siguranta favorita. Dupa o prima repriza foarte echilibrata, terminata cu avantajul de doar un gol al celor de la Kinderpedia (2-1), in cea de-a doua repriza baietii de la Inter cad fizic si primesc 6 goluri fara sa marcheze vreunul. Scor final: 8-1, iar Kinderpedia mergea mai departe in semifinale.

Grupa B – Albena 2015

PosEchipaMVEIGDGPGVPct
1Inter Bragadiru old00000000
1Kinderpedia00000000

Cel de-al doilea meci al primei zile se desfasura in grupa C, iar dupa spectacolul oferit de baietii de la Colentina si Bragadiru, venea randul celor de la Fair Play si baietilor de la Ambianta sa ne arate ca si ei pot face spectacol. Nu s-au lasat deloc asteptati si, desi au intrat la pauza cu un avantaj de 3 goluri, baietii din Liga I au fost coplesiti in repriza secunda si au terminat la egalitate: 4-4.

Cealalta componenta a Ligii, FC DR, isi dorea sa castige competitia, avand in vedere ca in Cupa au fost la un pas de locul 3, iar in campionat au terminat pe locul 2 in seria 2. Un trofeu ar fi fost excelent pentru ei, si simteau ca aceasta este momentul. Primul pas facut a fost in fata baietilor de la Ambianta Steaua, pe care au reusit sa-i invinga cu scorul de 5-1. Cel de-al doilea pas era teoretic mai greu de facut, in fata baietilor de la Fair Play. Insa, dupa 2-0 la pauza, FC DR reuseste scorul surpriza al grupelor reusind sa o invinga pe componenta ligii I cu scorul de 9-1 si sa avanseze in semifinale.

Grupa C – Albena 2015

PosEchipaMVEIGDGPGVPct
100000000

Grupa de foc, grupa A, le punea fata in fata pe castigatoarea Cupei, Hooligans, pe vicecampioana editiei trecute: Chipita Stars si pe una dintre cele mai bune echipe din ligile inferioare: Shark Racing.

Primul meci din grupa se desfasura in prima zi intre Shark Racing si Chipita Stars. Baietii de la Chipita erau increzatori in propriile forte, insa la pauza erau condusi cu scorul de 1-0. In cea de-a doua repriza, acestia se deschid si baietii de la Shark reusesc sa castige destul de categoric, cu scorul de 5-2.

Hooligans, avea sperante mari ca va castiga si al doilea trofeu, insa incep competitia cum nu se putea mai rau si la pauza erau condusi cu scorul de 4-0 de catre baietii de la Shark. Si, desi in cea de-a doua repriza incep sa inchege jocul, acestia pierd cu scorul de 2-7. Shark Racing mergea mai departe cu maxim de puncte.

Meciul cel mai important al grupelor se desfasura astfel intre Chipita si Hooligans. Oricare dintre ele ar fi castigat, ar fi avansat alaturi de castigatoarele grupelor in semifinale. Meciul a fost unul destul de strans, iar Hooligans intra la pauza cu un avantaj fragil: 1-0. In cea de-a doua repriza, ocaziile au curs de ambele parti, iar cele doua echipe reusesc sa inscrie cate o data. Scor final: 2-1 si Hooligans le insotea pe Kinderpedia, FC DR si pe Shark Racing in semifinale.

Grupa A – Albena 2015

PosEchipaMVEIGDGPGVPct
1Chipita Stars00000000
100000000

In semifinale se intalneau FC DR cu Hooligans si Shark Racing cu Kinderpedia.

Meciul dintre FC DR si Hooligans incepe cum nu se poate mai bine pentru castigatoarea cupei, care reuseste sa inscrie de 4 ori si sa primeasca doar 1 gol. Desi in repriza secunda, FC DR a practicat un fotbal mai bun, acestia nu reusesc sa intoarca scorul si pierd cu 5-3. Hooligans era prima finalista si avea sansa sa obtina cel de-al doilea trofeu consecutiv.

In cealalta semifinala, Shark Racing o intalnea pe Kinderpedia. Meciul a fost unul echilibrat de la un capat la cealalta, iar castigatoarea avea sa fie Shark Racing dupa loviturile de departajare.

In finala, Hooligans avea de luat o dubla revansa in fata celor de la Shark: o data pentru campionat si o data pentru infrangerea din aceeasi zi. Shark Racing era favorita, datorita palmaresului pozitiv in fata celor de la Hooligans, insa de data aceasta, meciul a fost unul mult mai strans, iar castigatoarea cupei avea un avantaj de 1 gol la pauza (1-0). In cea de-a doua repriza, baietii de la Shark reusesc sa intoarca scorul si sa castige cu scorul de 3-2, fiind castigatorii Turneului Final Liga Prieteniei – Joma Sport-Shop din Albena.

In timpul liber ne-am distrat foarte bine, in prima seara am sustinut impreuna echipa nationala de fotbal, iar a doua zi a fost una de relaxare.

Ne bucuram ca turneul a iesit cum am vrut noi si tinem sa multumim participantilor, sponsorului principal Joma Sport-Shop si nu in ultimul rand sa felicitam castigatoarea competiei: Shark Racing.

Articole similare

Close