Articole

Diamond Star se apropie la doar un punct de liderul Viitorul Voluntari, dupa victoria cu 10-4 din meciul cu F.C. Colentina din Liga II Seria 1!

Aseara, de la ora 21:40, pe terenul din Agronomie am avut un duel din Liga II Seria 1, intre F.C. Colentina si Diamond Star. F.C. Colentina ocupa locul 11 in clasament, avand un test dificil impotriva celor de la Diamond Star, locul 3 in campionat, dar cu doua meciuri mai putine disputate fatza de liderul Viitorul Voluntari.

Cum de altfel ne asteptam, Diamond Star conduce jocul inca din prima repriza, o repriza dominata de ei, inca din minutul 2, atunci cand Victor Matei deschide scorul. Popescu Florin marcheaza in minutele 8 si 9 doua goluri ce duc scorul la 3-0 pentru Diamond Star, intr-un inceput de meci excelent pentru echipa ce se bate la promovarea in Liga I. Acelasi Popescu Florin realizeaza hattrick-ul in minutul 20, cu acest gol de 4-0 se incheie si prima repriza, o repriza controlata autoritar de Diamond Star. De urmarit era daca baietii de la F.C. Colentina puteau sa revina in joc dupa handicapul de 4 goluri din primul act.

Ciobanu Marius isi trezeste putin coechipierii in minutul 23 din repriza secunda, atunci cand marcheaza golul 1 pentru F.C. Colentina. Replica acestui gol nu intarzie sa apara iar in minutul 26 Diamond Star marcheaza pentru 5-1 prin Colteanu Andrei. Postole Alexandru inscrie pentru F.C. Colentina golul 2 in minutul 27 iar imediat dupa acest gol, vine un nou gol marcat de Diamond Star, echipa ce se pare ca nu isi lasa adversarul sa revina in nici un moment in acest meci, gol inscris de Victor Matei, 6-2. La acest scor F.C. Colentina se trezeste putin si reuseste pe faza ofensiva sa inscrie de doua ori prin Constantinescu Alexandru in minutul 30, respectiv Postole Alexandru in minutul 31. O revenire frumoasa a baietilor din Colentina, la doar doua goluri distanta de adversara lor din acest duel dar nu a fost suficient ca echipa lor sa scoata ceva din acest meci. Diamond Star domina ultimele 10 minute ale partidei, marcand nu mai putin de 4 goluri in poarta Colentinei, doua prin Florea George in minutele 34 si 39, unul prin Popescu Florin in minutul 37, iar celalalt prin Stefan Alin in minutul 40. De notat cele 4 goluri marcate de Popescu Florin in acest meci, evolutie excelenta a acestui jucator.

10-4 scorul final al acestei partide si Diamond Star ramane pe 3 in campionat la un punct distanta de liderul Viitorul Voluntari, dar cu un meci mai putin disputat, daca il castiga liderul se schimba in acel moment.

Articole similare

Close