ArticoleLiga 1 Est

Răzbionicii au obținut prima victorie a sezonului în Liga I Est, după un meci nebun împotriva lui Partizan București

Ziua de joi a debutat cu o premieră în Liga I Est! Băieții de la Răzbionicii au obținut prima victorie din acest campionat, la capătul unei partide nebune împotriva celor de la Partizan București.

„Lanterna roșie” a Ligii I Est a început tare meciul, iar Ion Gabriel a deschis scorul în minutul 7, dar Partizan București a răspuns rapid și cu furie, astfel că după un sfert de oră de joc conducea cu 4-1, grație reușitelor semnate de Zvarici Marian (min. 9 și min. 10), Zouaghi Mandi (min. 14) și Neagu Marius (min. 15).

Adam Adrian a redus până la pauză diferența la un singur gol, cu reușitele din minutele 17 și 19, iar Partizan a intrat la cabine cu avantaj de un gol, scor 4-3.

Debutul părții secunde le-a aparținut băieților de la Partizan București, care la patru de la reluare s-au desprins la 5-3, prin același Zouaghi Mandi.

A urmat însă o perioadă excelentă pentru Răzbionici, care au izbutit o revenire de senzație.

Adam Adrian a fost eroul acestora, completându-și hat-trick-ul în minutul 29, după care Andrei Stoica a egalat în minutul 32.

Cu cinci minute înainte de final, vârful Coman Andrei a înscris cu un șut din unghi la colțul lung golul care le aduce Răzbionicilor prima victorie și primele puncte din acest sezon al Ligii I Est, scor 6-5, în fața lui Partizan București.

În urma acestui rezultat, Răzbionicii acumulează trei puncte și sunt în continuare ultimii în ierarhia Ligii I Est, în timp ce Partizan București este pe locul 8, cu șapte puncte.

Articole similare

Close