ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2

Liga a II-a Sud: AVB a învins-o pe Waiters București, iar ambele formații continuă lupta pentru podium

AVB și Waiters București, două formații aflate în prima jumătate a clasamentului Ligii a II-a Sud din Liga Prieteniei București, s-au întâlnit joi seara într-un duel contând pentru etapa a 10-a a sezonului.

Prima parte a duelului de pe terenul de la Intrarea Vrabiei a fost una echilibrată, în care Postolache Petrică a deschis scorul pentru AVB destul de târziu, în minutul 17.

Waiters București nu a acuzat însă șocul și a reușit să revină până la pauză, datorită golului marcat de Simion George în minutul 20.

Mitanul secund a avut o desfășurare complet diferită și a fost dominat de la un capăt la altul de băieții de la AVB, care au marcat de 4 ori și au mai încasat un singur gol, izbutind astfel să se impună în final cu 5-2.

Postolache Petrică a fost eroul învingătorilor, cu încă 3 goluri înscrise în repriza a doua, când și Chiriță Cristian a mai punctat pentru AVB, în vreme ce pentru Waiters București a marcat Iordache Ionuț, cu 6 minute înainte de final.

Grație acestui succes, AVB o egalează la puncte, 18, pe Waiters București în clasamentul Ligii a II-a Sud, cele două formații ocupând locurile 3 și 4 și continuând să lupte pentru locurile de pe podium, care oferă la finalul campionatului șansa de a promova în primul eșalon al Zonei Sud.

Articole similare

Close