Articole

Evolutie solida pentru F.C. Padurarii D.T. in meciul cu Chipita Stars, incheiat cu scorul de 4-1 in favoarea echipei din Dr.Taberei!

F.C. Padurarii, echipa aflata pe locul 18 in Liga I, a intalnit aseara pe terenul din Agronomie, echipa de pe locul 10, Chipita Stars.

Se pare ca sedintele din cadrul echipei din Dr.Taberei au dat roade, baietii intrand in teren extrem de motivati pentru a scoate puncte din aceasta confruntare. Lotul a fost valid si in pofta de joc, acest lucru se vede inca din minutul 3, atunci cand Madalin Dragnea deschide scorul pentru F.C. Padurarii. Au urmat apoi cateva ocazii bune ale celor de la Chipita Stars, ocazii insa stopate de portarul baietilor din Dr.Taberei, Mihnea Badita, aflat intr-o forma de zile mari. Egalarea vine la o faza in care portarul padurarilor a fost mascat de apararea lui, gol inscris dintr-un sut de la distanta, reusita semnata Stoian Marius. In minutul 16 iese la rampa fundasul Varaci Florin de la Padurarii D.T. un fundas foarte tehnic, acesta reusind sa marcheze golul ce avea sa stabileasca rezultatul pauzei, 2-1.

In actul secund jocul a fost controlat de la un capat la celalalt de F.C. Padurarii, un joc combinativ fara a neglija defensiva nici o clipa. Dragnea Madalin face dubla in minutul 29, majorand scorul la 3-1 in favoarea padurarilor. Solo Radu inchide conturile prin golul din minutul 33 iar echipa sa obtine 3 puncte extrem de importante in cursa pentru iesirea din zona minata a clasamentului. Tensiunile din cadrul echipei Chipita Stars au avut un cuvant greu de spus in acest meci, acestia fiind demoralizati de prestatia buna a echipei adverse, intr-un meci din care se asteptau sa castige puncte.

Articole similare

Close