ArticoleLiga 1

Golgheterul Ligii I vorbește după ultima victorie despre Europeanul de la Vâlcea: „A fost foarte frumos! O să mai mergem!”

Costache Robert, unul dintre golgheterii Ligii I Sud după 6 etape, a vorbit despre Campionatul European Liga Prieteniei de la Vâlcea, în interviul pe care l-a acordat după ultima victorie pe care echipa sa, Sălaj Boys, a obținut-o în fața celor de la Metalplast (vezi aici detalii despre meci).

„A fost un meci bun, suntem bucuroși că l-am câștigat (…). Nouă ne-a plăcut, am jucat serios și am câștigat”, a comentat Costache Robert ultimul succes al celor de la Sălaj Boys, în care a marcat un hat-trick ce l-a propulsat în fruntea ierarhiei golgheterilor din Liga I, cu 10 goluri în 6 etape, la egalitate cu Silviu Radu, de la FC Berceni.

Întrebat despre Campionatul European desfășurat la Vâlcea, jucătorul lui Sălaj Boys a avut doar cuvinte de laudă: „Acolo a fost foarte frumos, foarte ok… Totul a fost frumos, s-au purtat frumos cu noi, au avut o primire călduroasă. Ne pare bine că am participat, o să mai participăm. Chiar foarte frumos turneul și nu știu de ce au venit atât de puține echipe. Era o experiență la care trebuia să venim cât mai multe echipe din București, să fim cât mai mulți acolo.

(…) Noi am venit, ne-am distrat, a fost frumos, foarte frumos la Vâlcea, o să mai mergem.”

Chestionat care este cea mai frumoasă amintire cu care a plecat de la Vâlcea, Costache Robert a răspuns: „Seara cu băieții la hotel… aia a fost cea mai frumoasă amintire”.

Cât despre adversarii de la Metalplast, vârful lui Sălaj Boys a spus: „Au fost buni, foarte gălăgioși, dar au fost buni, au vrut să câștige și ei, n-au putut, dar n-am ce să zic de ei. Au fost buni…”

Iată interviul integral acordat de Costache Robert după victoria cu Metalplast:

Articole similare

Close