ArticoleLiga 2

PSG Pantelimon a debutat cu dreptul în Grupa D din Cupa Ligii și speră la calificarea în fazele eliminatorii

PSG Pantelimon a debutat cu dreptul în Grupa D din Cupa Ligii în fața celor de la FC Colentina și speră la calificarea în fazele eliminatorii ale competiției.

Luni seară, pe terenul din Ghencea, PSG Pantelimon a trecut cu 8-4 de FC Colentina, după două reprize identice, adjudecate fiecare cu 4-2.

Petrache Andrei a oferit o nouă reprezentație pentru PSG Pantelimon, marcând de nu mai puțin de patru ori în poarta adversă.

De altfel, Petrache Andrei are un sezon excelent pentru PSG Pantelimon, fiind pe locul secund în clasamentul golgheterilor Ligii a II-a Sud, cu 24 de goluri înscrise în acest campionat.

Moise Costi, cu o dublă, Ghiță Ionuț și Vasile Niculae au marcat celelalte goluri ale lui PSG Pantelimon în disputa cu FC Colentina.

De partea cealaltă, pentru învinșii din acest meci au punctat Stocheci Claudiu și Ciobanu Marian, cu câte o dublă, insuficient însă pentru ca FC Colentina să obțină ceva din acest joc.

În urma acestui rezultat, PSG Pantelimon acumulează trei puncte în Grupa D din Cupa Ligii și urcă pe poziția secundă a ierarhiei, în spatele celor de la Liverpool Team, deținătoarea trofeului, în timp ce FC Colentina ajunge la al doilea eșec din tot atâtea partide disputate și mai are șase infime de calificare în fazele superioare ale Cupei Ligii.

Articole similare

Close