ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Un joc de cea mai buna calitate, intre ATVROM si Bella Venezia. Claudiu Herea in forma excelenta!

In cel de-al doilea meci al zilei de marti, ATVROM FC, a intalnit formatia Bella Venezia, intr-un meci ce se anunta strans dupa calculele hartiei. Un meci intre primele doua locuri in clasament, nu in ultimul rand intre doua aspirante la titlul de campioana a Ligii Prieteniei Bucuresti.

Jocul a fost incantator inca din debutul acestuia. Pase de calitate, combinatii ce au aratat de ce aceste formatii sunt sus in clasament. In minutul 3, o faza de toata frumusetea intre jucatorii celor de la ATVROM, incheiata cu un gol venit dupa o combinatie de pase ce a naucit echipa adversa. 1-0 prin reusita lui Claudiu Herea. A urmat o faza extrem de periculoasa pentru Bella Venezia, in care jucatorii au cerut lovitura de pedeapsa la un presupus hent in careu, o faza foarte grea de judecat avand in vedere ca intentie nu a fost insa mana a oprit un gol ca si facut. In minutul 7, Claudiu Herea face 2-0, dupa un sut ca din tun, frumos plasat in coltul din dreapta portii celor de la Bella Venezia. Un minut mai tarziu, Claudiu Herea realizeaza hattrick-ul si isi duce echipa in avantaj de 3 goluri pe tabela. Cand Alex Ionita marcheaza golul de 4-0, in minutul 12, era clar deja cine va pleca acasa cu toate punctele puse in joc. Inainte de fluierul final al primei reprize, ambele echipe marcheaza cate un gol, neobositul Claudiu Herea pentru deja liderul Ligii 1, respectiv Tene Alin pentru Bella Venezia. 5-1 scorul pauzei, in favoarea celor de la ATVROM.

In debutul reprizei secunde, Alex Ionita marcheaza pentru ATVROM si echipa se distanteaza la 5 goluri de Bella Venezia. Ocaziile de gol au curs la ambele porti, insa Bella Venezia cu doua goluri mult prea tarziu marcate, pentru a mai putea scoate ceva din acest meci. Tene Alin si Neculai Alexandru au inscris golurile de 2-6 si 3-6, in minutele 34 si 36. Un joc castigat de luciditatea si experienta in fata portii, a celor de la ATVROM, mai ales a lui Claudiu Herea, jucator cu 4 goluri in acest meci. Bella Venezia ramane cu regretul ca au jucat foarte bine, insa nu au punctat cum isi doreau la finalizare. Pasele si rapiditatea ambelor echipe pe faza de constructie, au facut cinste afisului acestui joc.

3 puncte castigate de ATVROM, liderul Ligii 1.

 

 

Articole similare

Close