ArticoleLiga 1

Liderul Liverpool Team intră în arenă! Ziua de marți programează dueluri de cinci stele: Vezi programul complet

Așa cum ne-am obișnuit după primele cinci runde din sezonul 4 al Ligii Prieteniei, ziua de marti deschide o nouă etapă a Ligii I din Zona Sud.

Partidele programate marți se anunță extrem de interesante, iar dacă în arenă vor intra liderul Liverpool Team și ocupanta poziției a treia a podiumului, Sălaj Boys, înseamnă că spectacolul din teren va fi garantat.

Iată cum arată programul complet al partidelor care se vor disputa marți pe terenul din Dristor:

De la ora 20:00, Chipita Stars și Ambianța Steaua vor deschide seara de fotbal. După ce au obținut etapa precedentă prima victorie din acest sezon, băieții de la Ambianța Steaua (locul 15) vor încerca să obțină un nou rezultat pozitiv, însă nu vor avea o misiune deloc ușoară în fața ocupantei locului 7 din clasamentul Ligii I, Chipita Stars.

De la ora 20:50, Sălaj Boys, formația de pe ultima treaptă a podiumului, va încerca să egaleze la puncte, cel puțin temporar, echipele care conduc ierarhia Ligii I după primele cinci etape, cu punctaj maxim, Liverpool Team și Bizz Brasil. Pentru asta însă, băieții din Sălaj vor trebui să treacă de Metalplast, formație aflată pe poziția a 14-a, cu 4 puncte.

De la ora 21:40, Liverpool Team, liderul Ligii I Sud, intră în teren și promite spectacol în disputa cu VHM. „Cormoranii” vor încerca să obțină al șaselea succes consecutiv în acest clasament și să se mențină în fruntea clasamentului, dar rămâne de văzut ce părere vor avea despre asta băieții de la VHM (locul 9, cu 7 puncte).

De la ora 22:30, FC Devils (locul 5, cu 10 puncte) are nevoie de victorie dacă vrea să păstreze contactul cu plutonul din fruntea clasamentului, însă rămâne de văzut dacă va putea trece de Whiteland (locul 10, cu 6 puncte), formație care în ultimele două etape a învins-o pe Sălaj Boys și a scăpat printre degete victoria în fața celor de la Liverpool Team.

Articole similare

Close