ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Liga I Est: FC Văscăuți a avut emoții cu Diham Boys. Hooligans a trecut la pas de Apărătorii Patriei

Seara de marți ne-a adus, pe terenurile de la Plazza, partidele din cadrul etapei a patra a Ligii I Est.

Capitals a câștigat la limită derby-ul din subsolul clasamentului cu ADSA-Restart Barou, scor 2-1, după ce la pauză a condus cu 1-0. Mijlocașul Popescu Cristian a marcat golurile care i-au adus lui Capitals cele trei puncte puse în joc, în timp ce reușita lui Alexandru Munteanu din minutul 34 nu a făcut decât să reducă din diferență.

În urma acestui rezultat, avocații sunt penultimii în clasament, fără punct câștigat în patru etape, în timp ce Capitals a ajuns la două victorii și ocupă poziția a opta.

Martalogii Activi nu au avut emoții în fața celor de la Sarica 1958, adjudecându-și ambele reprize la scor de tenis, 6-0, 6-2, pentru un succes final cu 12-2 ce nu lasă loc de prea multe comentarii.

Titianu Marius (4), Barabas Andrei (3), Păun Bogdan (2), Ștefan Vlad și Calea Viorel au înscris golurile care le-au adus Martalogilor al treilea succes al sezonului și îi clasează pe poziția a patra a clasamentului, în timp ce Sarica 1958 rămâne cu 3 puncte și ocupă locul 11.

FC Văscăuți și Diham Boys au fost protagonistele unei partide echilibrate, încheiată cu scor alb la pauză și tranșată în partea secundă de golurile înscrise de Zuca George și Babageanu Mihai pentru FC Văscăuți, care se menține astfel în fruntea clasamentului Ligii I Est, cu punctaj maxim după patru etape disputate.

De partea cealaltă, Diham Boys rămâne cu 4 puncte câștigate și ocupă locul 9 al ierarhiei.

Crângași United și Electroputere și-au împărțit cele două reprize și au încheiat nedecis duelul direct din etapa a patra a Ligii I Est, scor 3-3.

Cristian Ciontoiu (2) și Cosmin Sava au punctat pentru băieții din Crângași, în timp ce golurile celor de la Electroputere au purtat semnăturile lui Ursu Lucian (2) și Dragomirescu Mircea.

În urma acestui rezultat, Electroputere acumulează 6 puncte și ocupă poziția a șaptea a ierarhiei, în vreme ce Crângași United este pe 10, cu 4 puncte.

Cu trei victorii după primele trei runde, Hooligans s-a distrat în compania celor de la Apărătorii Patriei, de care a dispus cu 7-2, după 3-1 la pauză, grațite reușitelor semnate de Marius Constantin (2), Chircalan Marius (2), Albu Alexandru, Marius Bucalet și Vasile Răzvan.

Hooligans face astfel 12 puncte și este pe poziția secundă a clasamentului, în timp ce Apărătorii Patriei este „lanterna roșie” a ierarhiei.

După o primă repriză echilibrată, adjudecată cu scorul de 1-0, Olimpique Otopeni s-a descătușat în partea secundă și a învins-o cu 5-2 pe FC Stejar, prin golurile înscrise de Antonescu Dragoș (2), Roșioru Ștefan, Pelin Sergiu și Barcanescu Petrică.

În urma acestui rezultat, Olimpique Otopeni adună 7 puncte și urcă pe locul 6 al ierarhiei, în timp ce FC Stejar rămâne fără punct câștigat în acest sezon și ocupă poziția a 12-a a ierarhiei.

Articole similare

Close