ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Liga I Est: Condusă de ADSA-Restart Barou, Piatra Albă a revenit și s-a impus la scor de tenis

Liderul Ligii I Est, Piatra Albă, a primit marți seara, pe terenul de la Plazza, replica avocaților de la ADSA-Restart Barou, formație aflată în ultima treime a ierarhiei după primele 10 runde disputate.

În ciuda diferenței din clasament, partida din cadrul etapei a 11-a a campionatului a debutat la cârmă cu ADSA-Restart Barou, care a deschis scorul în minutul 8, prin Scărișoreanu Alex și a condus aproape jumătate de repriză, până cu 3 minute înainte de pauză.

Băieții de la Piatra Albă și-au adus aminte pe final de repriză că sunt liderii neînvinși ai Ligii I Est și au reușit să întoarcă scorul în favoarea lor, prin golurile lui Gurguiatu Cristian (min. 17) și Țugurlan Iulian (min. 20), și să intre astfel în avantaj la cabine, scor 2-1.

La reluare, Piatra Albă și-a impus ritmul și nu a mai avut emoții, controlând complet jocul și adjudecându-și mitanul secund cu 4-0, grație reușitelor semnate de același Gurguiatu Cristian, Dima Georgescu și Rareș Alexe (2).

Piatra Albă se impune astfel cu 6-1, la capătul unui meci în care a suferit în prima parte, și continuă să conducă autoritar clasamentul Ligii I Est, cu punctaj maxim după 11 runde.

De partea cealaltă, în ciuda prestației remarcabile din repriza inaugurală, ADSA-Restart Barou rămâne cu 5 puncte și ocupă poziția a 11-a a clasamentului.

Articole similare

Close