ArticoleLiga 2

FC Zetary a tremurat până în ultima secundă pentru primul succes din acest sezon al Ligii a II-a Seria 1

FC Zetary a obținut luni seară, în etapa a șasea a campionatului, prima victorie din Liga a II-a Seria 1, pentru care a avut însă serios de tras și pentru care a suferit până în ultima secundă a duelului cu Scorpionii.

Pe terenul de la Dristor, Muscalu Alberto a fost principalul artizan al primului succes obținut de FC Zetary în Liga Prieteniei, reușind să-și treacă în cont un hat-trick.

După ce au condus cu 2-1 la pauză, băieții de la FC Zetary s-au impus, la capătul unui meci dramatic, cu scorul de 6-5 în fața Scorpionilor, care au deschis scorul în minutul 7, prin Mincu Adrian.

Cei de la Zetary au replicat însă rapid, iar după doar trei minute tabela arăta 2-1 pentru ei, grație reușitelor semnate de Muscalu Alberto și Florea Alexandru, acesta fiind totodată și scorul primei reprize.

Partea secundă a fost mult mai animată și a adus nu mai puțin de opt goluri în cele două porți, primele șase minute fiind de-a dreptul incendiare.

Muti Roua Aurel a egalat pentru Scorpioni la două minute de la reluare, dar Muscalu Alberto și-a readus echipa în avantaj după doar câteva secunde.

Între minutele 24 și 26, fiecare echipă a mai marcat de două ori (Nicolae Alin și Florea Alexandru – pentru Zetary, respectiv Muti Roua Aurel și Niculae Adrian – pentru Scorpionii), iar scorul era 5-4 pentru FC Zetary.

Scorpionii au mai forțat o dată revenirea, iar Muti Roua Aurel a egalat din nou la jumătatea primei reprize, când a realizat hat-trick-ul, însă Muscalu Alberto nu s-a lăsat mai prejos decât adversarul său și a înscris golul victoriei pentru FC Zetary în minutul 34, când a stabilit totodată și scorul final, 6-5.

În urma acestui rezultat, FC Zetary obține primul succes din acest sezon și acumulează patru puncte, urcând pe locul 10 în clasament, în timp ce Scorpionii rămân cu 5 puncte și ocupă poziția a noua în clasament.

Articole similare

Close