Articole

F.C. Rezervele incheie o saptamana excelenta, cu doua victorii in doua meciuri de campionat, a doua aseara cu Panthers Squad, scor 5-1!

In Liga a II a Seria 1, echipa F.C. Rezervele se pare ca are o saptamana excelenta iar dupa victoria cu liderul Diamond Star, a urmat meciul de aseara cu Panthers Squad, castigat de baietii de la Rezervele, o victorie destul de lejera.

Desi in prima repriza ambele echipe au fost egale, scorul inregistrat pe tabela de marcaj la sfarsitul celor 20 de minute aratand un sec 0-0, in actul secund lucrurile au stat altfel, F.C. Rezervele facand o repriza excelenta. Dupa ce in minutul 26, Iancu Claudiu inscrie pentru Panthers golul de 1-0, echipa Rezervele are o revenire in forta marcand 5 goluri pana la sfarsitul meciului. Paraschiv Romeo si Bulumac Alexandru intorc rezultatul in minutele 27 si 32, iar in minutul 33 acelasi Paraschiv Romeo face dubla si scorul devine 3-1 in favoarea echipei sale. Pantea Mihai si Cazacu Eduard marcheaza pentru 5-1 in minutele 34 si 38 iar in pofida incercarilor timide de revenire a celor de la Panthers, cele 3 puncte merg la F.C. Rezervele, puncte castigate pe merit si la o diferenta de 4 goluri.

In concluzie o saptamana excelenta pentru F.C. Rezervele, doua victorii in doua meciuri de campionat, o forma foarte buna ce le permite sa urce usor usor spre mijlocul clasamentului din Liga a II a Seria 1.

Articole similare

Close