ArticoleCupa Ligii

FC Berceni a învins-o fără emoții pe FC Phoenix și s-a calificat la pas în fazele superioare ale Cupei Ligii

Campioana Ligii Prieteniei și finalista din sezonul trecut a Cupei, FC Berceni, a evoluat luni seara în ultimul ei meci din Grupa B, în compania băieților de la FC Phoenix, care nu obținuseră niciun punct în primele două etape și nu mai aveau nicio șansă să se califice mai departe în competiție.

Valoare și experiența net superioare și-au spus cuvântul în disputa de pe terenul din Ghencea, iar FC Berceni a condus la pauză cu 4-0.

În partea secundă, finaliștii din ediția trecută a Cupei Ligii au lăsat-o mai moale, iar FC Phoenix a profitat și și-a adjudecat cu 3-2 repriza secundă, pentru o victorie finală cu 6-3 a băieților din Berceni.

Romulus Ilie, cu un hat-trick, Gața Cristian și Cristi Istrate au punctat pentru FC Berceni în acest joc, în timp ce reușitele prin care FC Phoenix s-a impus în partea secundă au purtat semnăturile lui Trifan Mihai (2) și Dan Frumosu.

În urma acestui rezultat, FC Berceni termină Grupa B pe prima poziție, cu maximum de puncte, și se califică în fazele superioare ale Cupei Ligii, în timp ce FC Phoenix încheie grupa pe ultima poziție, fără punct câștigat.

De altfel, FC Berceni continuă să lupte, atât în campionat, cât și în Cupă, pentru unul din locurile ce asigură calificarea în Superliga Prieteniei 2016, competiție la care vor participa primele trei echipe din Liga I Sud și Liga I Est, primele trei echipe din Cupa Ligii Prieteniei și campioanele din Vâlcea, Giurgiu, Sibiu, Pitești, Brașov, Piatra Neamț, Constanța și Galați.

Câștigătoarea participă la European Friendship League și va obține un premiu în bani în valoare de 1.500 de euro.

Articole similare

Articol

Close
Close