ArticoleLiga 2

Sportul o învinge pe Scorpionii la scor de tenis și urcă spre prima parte a ierarhiei în Liga a II-a Seria 1

FC Sportul a obținut marți seară al treilea succes consecutiv în Liga a II-a Seria 1, după ce a început campionatul cu două înfrângeri, și pare că o să aibă un rol tot mai important în lupta pentru locurile promovabile.

FC Sportul a trecut pe terenul de la Dristor de Scorpionii, cu 6-3, după o primă repriză foarte bună, pe care și-a adjudecat-o cu scorul de 4-1.

Cu un moral excelent după ce a obținut șase puncte în precedentele două runde, FC Sportul a intrat extrem de motivată în teren, iar la jumătatea primei reprize avea deja 3-0, grație golurilor marcate de Robei Dragoș (min. 4), Pasa Marius (min. 8) și Petre Alin (min. 10).

Moise Costinel a redus din diferență pentru Scorpionii în minutul 11, dar ultimul cuvânt al primei reprize le-a aparținut tot băieților de la FC Sportul, care cu două minute înainte de pauză au punctat pentru 4-1, prin Mara Gabriel.

FC Sportul a început mai bine și partea secundă, Petre Alin ducând scorul la 5-1 la patru minute de la reluare.

Mincu Adrian (min. 28) a marcat pentru 5-2, însă Petre Alin a refăcut diferența de patru goluri în favoarea celor de la Sportul în minutul 37, când a realizat hat-trick-ul.

Muti Aurel, de la FC Scorpionii, a marcat ultimul gol al acestei partide în minutul 39, stabilind scorul final la 6-3 pentru FC Sportul.

În urma acestui rezultat, FC Sportul acumulează 9 puncte și urcă pe poziția a șasea a clasamentului, în timp ce Scorpionii rămân cu cinci puncte și ocupă locul 8 în Liga a II-a Seria 1.

Articole similare

Close