ArticoleCupa Ligii

Show marca Greaca Marius in Grupa G, 7 goluri in poarta celor de la Fair Play!

Luni seara, un alt duel din Cupa Ligii, de data aceasta din Grupa G ii aduce la start pe cei de la Fair Play, echipa aflata in subsolul Ligii I, respectiv Metalplast, ocupanta locului 2 in Liga II Seria 2, cu 4 victorii din tot atatea partide disputate. Doua echipe probabil cu un moral diferit, Fair Play incercand sa se adune pentru a scapa de retrogradarea din Liga I, Metalplast cu sperante la promovare in prima liga. In Cupa ambele echipe au inregistrat o infrangere in prima partida iar acest lucru dadea o importanta si mai mare duelului dintre cele doua.

Se pare ca moralul ridicat al celor de la Metalplast, dar de ce sa nu recunoastem si valoarea, fac acest meci sa fie unul usor pentru ei. O prima repriza fara mari probleme pentru echipa de liga secunda, scorul fiind deschis repede, minutul 2, reusita semnata mijlocasul Greaca Marius. Minutul 9 acelasi jucator majoreaza avantajul iar ce avea sa se intample uimea pe toata lumea. Minutele 12 si 13 Greaca Marius marcheaza inca doua goluri, ajuns deja la 4 reusite in 13 minute, acest lucru fiind doar inceputul pentru el. In minutul 15 Nicolae Adrian reduce din diferenta printr-un gol marcat in poarta celor de la Metalplast, dar se pare ca acest lucru ii infurie si mai tare pe adversari. Minutul 18, mijlocasul in pofta de gol al celor de la Metalplast marcheaza al 5 lea gol personal iar scorul arata un categoric 5-1 pana in acel moment. Pauza aduce o incercare a celor de la Fair Play de a mai face ceva in acest meci, Nicolae Adrian marcheaza al doilea gol pentru el cat si pentru echipa lui, scorul pauzei fiind Fair Play 2 – Metalplast 5.

Debutul reprizei secunde aduce doua goluri in acelasi minut, Nicolae Adrian pentru Fair Play respectiv Constantin Dragos pentru Metalplast. De notat si hattrick-ul lui Nicolae Adrian, un jucator ce a incercat sa traga echipa dupa el, o evolutie buna pentru acest jucator. 3-6 si jocul era unul pe contre, fazele defensive lasate la o parte, atacul fiind singura carte jucata de ambele echipe. Minutele 13 si 17 aduc doua noi goluri pentru nimeni altul decat Greaca Marius, ajuns la uluitoarea cifra 7 in aceast meci. Cu 5 goluri in avantaj Metalplast are liniste in meci si se pare ca le iese totul. Nicolae Adrian are inca orgoliul cu el si marcheaza inca un gol, ajuns la 4 reusite in acest meci, de felicitat si el. Greaca Marius se pare ca le-a deschis apetitul coechipierilor pentru goluri, acest lucru fiind copiat de Constantin Dragos, marcator a inca 3 goluri pentru Metalplast, 4 in dreptul acestui jucator. Scor final Fair Play 4 – Metalplast 11, ambele echipe isi vor disputa calificarea in fazele superioare, in ultimul meci al grupei.

 

 

Articole similare

Close