ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Play-out. FC Sporting Bucuresti isi continua forma buna aratata in ultima perioada! Start cu dreptul in debutul play-out-ului Ligii 1!

FC Sporting Bucuresti, a profitat de forma buna in care se afla echipa si a facut un nou meci bun, de data aceasta impotriva formatiei Real Rapid Bucuresti, in primul meci din play-out pentru ambele echipe.

Sporting a inceput fulgerator partida, iar in minutul 2 era deja 2-0, prin golurile marcate de Mintjala George, un numar 9 veritabil al oaspetilor. Ene Robert a dus scorul la 3-0, in minutul 6. Se parea ca deja Sporting isi impunea suprematia in aceasta partida si ca nimic nu ii mai impiedica sa plece acasa cu punctele puse in joc. Filip Mihai a redus din diferenta, pentru Real Rapid Bucuresti, in minutul 13. Insa in minutul 17, Pana Alexandru a facut 4-1 in favoarea celor de la Sporting, iar pauza a venit cu un avantaj destul de consistent pentru oaspeti.

In repriza secunda, tot Sporting a marcat prima, prin Ene Robert, jucator aflat la doua reusite in aceasta partida. Oaspetii si-au permis luxul de a incasa un gol, in minutul 33, prin jucatorul celor de la Real Rapid, Stan Adrian. La 5-2, Sporting a incheiat socotelile si a marcat golul 6, in minutul 37, prin Gavrila Ionut. Scor final Real Rapid Bucuresti 2 – FC Sporting Bucuresti 6. Sporting porneste cu dreptul in play-out-ul Ligii 1.

 

Articole similare

Close