Articole

F.C. DR castiga duelul cu Chipita Stars, 8-5 intr-un duel de Liga I, disputat aseara pe terenul din Intrarea Vrabiei nr.22!

Chipita Stars, a avut aseara meci in Liga I, impotriva celor de la F.C. DR, un meci disputat pe terenul din Aleea Vrabiei nr.22. Meciul se anunta unul destul de dificil, in fata unui adversar greu, un adversar ce poate pune probleme oricarei formatii din Liga I.

F.C. DR si-a adjudecat partida inca din prima repriza, repriza in care au dat 4 goluri fara sa primeasca nici macar unul. Reprezentatie frumoasa din partea lui Botea Andrei, un joc consistent ce ii aduce in palmares 3 goluri in acest meci, in minutele 5, 7 si 17. La aceste goluri se adauga si reusita din minutul 19 al lui Serban Vlad. Scorul pauzei, 4-0 pentru F.C. DR si meciul parea ca si rezolvat.

In actul secund echipa care inscrie prima este Chipita, insa printr-un autogol al lui Ilie Stefan. In minutul 24, Stoian Marius face 4-2 si aduce sperantele in echipa celor de la Chipita Stars, insa aceste sperante sunt spulberate repede de golul din minutul 25 al lui Serban Vlad, jucator ajuns la doua reusite in acest meci. Cu toate ca Chipita a reusit sa se apropie la doar un gol distanta, prin reusitele din minutele 30 si 32, ale lui Cristea Cosmin, respectiv Oancea Marius, F.C. DR mereu a stiut sa tina la distanta adversarul, acest lucru il face si in minutul 36, la reusita lui Nedelea Alin, scor 6-4 dupa aceste momente. 6-5 se face in minutul 37, la al doilea gol marcat de Stoian Marius in aceasta partida, insa ultimul cuvant de spus il are tot F.C. DR, la golurile lui Nedelea Alin din minutele 38 si 39, hattrick pentru el in acest meci.

Scor final, F.C. DR 8 – Chipita Stars 5, intr-un meci in care prima repriza a dat tonul intregii partide, scorul de 4-0 din primul act fiind greu de remontat, cu toate ca baietii de la Chipita au castigat a doua repriza.

Articole similare

Close