Articole

F.C. Voluntari se pare ca a fost obosita dupa victoria cu Liverpool Team, infrangere cu 0-6 in detrimentul celor de la Ambianta Steaua in Liga II Seria 2!

Echipa de pe locul 6 in Liga II Seria 2, Ambianta Steaua, a intalnit aseara pe terenul din intrarea vrabiei nr.22, echipa F.C. Voluntari, locul 9 in clasament. Echipa din Voluntari a avut si cu o seara inainte meci, o partida in care au reusit sa produca surpiza, invingand pe Liverpool Team, echipa ce avea 6 victorii din 6 meciuri pana la acel meci. De vazut prospetimea din lotul celor de la F.C. Voluntari, pe hartie se anunta un meci echilibrat, dar uzura din lotul celor de la Voluntari isi poate spune cuvantul.

Avem o prima repriza dominata de baietii de la Ambianta Steaua, scorul fiind deschis de ei prin Metaxa in minutul 10. In minutul 16, Stanciu Constantin face 2-0 iar in minutul 18, acelasi jucator inscrie pentru 3-0 intr-o repriza fara prea mari probleme pentru Ambianta Steaua. Repriza secunda se desfasoara exact in aceeasi maniera, fara nici o replica din partea celor de la F.C. Voluntari, probabil osteniti din meciul mare facut in fatza celor de la Liverpool Team. In minutul 33, Munteanu Gabriel face 4-0 pentru Ambianta Steaua, iar in minutul 37 scorul era 5-0, atunci cand Stanciu Traian inscrie in poarta echipei din Voluntari. Tabela este inchisa de golul de 6-0 marcat de Gheorghe Adrian, intr-un meci castigat fara probleme de Ambianta Steaua, cu mentiunea ca F.C. Voluntari a avut un om mai putin la al doilea cartonas galben vazut de Oprea Iulian in acest meci.

Victorie importanta obtinuta de Ambianta Steaua in acest meci, scor 6-0 si 3 puncte prin care urca pe locul 3 in clasament, la doar doua puncte de liderul F.C. Rahova, asta daca isi castiga Ambianta restanta avuta. F.C. Voluntari ramane pe locul 9 si dupa aceasta infrangere, acestia ratand o buna ocazie sa urce in clasament daca legau doua victorii in aceste meciuri grele pentru ei.

Articole similare

Close