Articole

Toți ochii pe derby: Liverpool Team vs Hooligans, capul de afiș al zilei de joi în Liga Prieteniei! Vezi programul meciurilor

Ziua de joi din Liga Prieteniei vine cu un derby așteptat de multă vreme și asupra căruia vor fi ațintiți mulți ochi. Liverpool Team și Hooligans se întâlnesc, de la ora 20:50, pe terenul din Crângași, în manșa tur a sfertului de finală din Cupa Ligii.

Primul meci al zilei este programat de la ora 20:00, pe terenul din Crângași, și va conta pentru Liga a III-a Seria 4. În deschiderea partidei care ține capul de afiș al zilei de joi, Liverpool Team II o va întâlni pe FC Boys, în etapa a treia a campionatului. Cele două au linii identice de clasament înaintea meciului direct: trei puncte obținute în două partide.

De la ora 20:50, așa cum ați aflat deja, pe terenul din Crângași se întâlnesc liderul detașat din Liga a II-a Seria 2, Liverpool Team, și formația care împarte cu FC București șefia clasamentului Ligii 1, Hooligans. Liverpool Team are 12 victorii și o înfrângere în cele 13 etape disputate până acum, aflându-se la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund, Metalplast, care are însă patru meciuri în plus disputate. De cealaltă parte, Hooligans conduce, alături de FC București și Bizz Brasil, clasamentul Ligii I, cu câte 42 de puncte, cu precizarea însă că Bizz Brasil are o etapă în plus disputată. Date fiind liniile de clasament și prestațiile solide arătate de Liverpool Team și Hooligans de-a lungul acestui sezon, ne așteptăm ca duelul dintre cele două din sferturile Cupei Ligii să fie un regal fotbalistic.

De la 21:40, urmează, pe aceeași arenă, o întâlnire din Liga a II-a Seria 1, între Vetlife, ocupanta poziției a noua, și New Boys, echipă aflată pe locul 17, care trebuie să tragă în ultimele etape pentru a nu risca să cadă în Liga a III-a la finalul sezonului.

De la 22:30, terenul din Crângași va găzdui un duel de Liga I, între două echipe aflate destul de departe una de alta în ierarhie, dar scăpate de griji pe final de sezon. BKO Team, locul 9, primește replica echipei de pe poziția a 16-a, Sporting București.

Articole similare

Close