ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. OXYGEN CLUB A AVUT ”OXIGEN” DOAR O REPRIZA, IN DUELUL CU F.C. COLENTINA. REMIZA, 4-4. AFLA CUM A DECURS SCORUL!

Locul 9, F.C. Colentina, a intalnit marti seara, formatia de pe locul 15, Oxygen Club. In ultimele 3 etape, F.C. Colentina a fost o nuca destul de tare de spart, cu doua victorii si un egal, in timp ce baietii de la Oxygen Club veneau dupa doua meciuri extrem de grele cu Hooligans si Salaj Boys.

Am asistat la doua reprize total opuse, prima fiind o surpriza din partea celor de la Oxygen, cu 3 goluri inscrise in poarta adversarilor si cu poarta intacta pana la fluierul celor 20 de minute. Cele doua reusite ale lui Duta Catalin, plus golul lui Bunghie Cristian, au adus un avantaj ce pentru multi parea linistitor, 3-0 dupa fluierul primului act.

F.C. Colentina a tinut sa contrazica prima repriza si a dat replica, prima data in minutul 22 prin Chiurca Ionut. A fost golul revenirii pentru baietii de la Colentina, pentru ca Dendea Ionut a facut 2-3 in minutul 26. Sau cel putin asa se credea, pentru ca Oxygen Club a reusit sa se desprinda la doua goluri in minutul 27, prin dubla lui Bunghie Cristian. Baietii de la Oxygen au incercat sa apere acest rezultat, insa Colentina a dat replica in minutele 28 si 38, prin Cojocaru Vasile, respectiv Chiurca Ionut.

Un meci cu o desfasurare ce a tinut lumea cu sufletul la gura, insa un meci in care baietii de la Oxygen Club pleaca acasa doar cu 1 punct, dupa ce au condus in doua randuri cu 3-0, respectiv 4-2. Scor final, F.C. Colentina 4, Oxygen Club 4.

Articole similare

Close