ArticoleLiga 2

De neoprit! Sportul mai face o victimă în Liga a II-a Sud și amenință formațiile de pe podium

FC Sportul își continuă forma excelentă și, după ce a suferit două eșecuri în primele două etape ale Ligii a II-a Sud, vineri seară a ajuns la al șaselea succes consecutiv al sezonului.

Pe terenul de la Dristor, FC Sportul nu a avut o misiune deloc ușoară în fața băieților de la FC Anonim, care au avut serios de suferit la capitolul disciplină, încasând cartonașe din toate cele trei categorii: Balgiu Radu a primit cartonaș verde, Cupcea Daniel a văzut un galben, în timp ce Stanciu Marius a fost eliminat după ce a primit două cartonașe galbene.

După o primă repriză încheiată cu scor alb, Ciuc Alexandru a deschis scorul pentru FC Anonim la două minute de la reluare, însă băieții de la FC Sportul nu au acuzat șocul primirii golului și au reușit să întoarcă soarta partidei, prin reușitele semnate de Sima Vlad, Vacniuc Deimar (2), Bădeanu Edi și Robei Dragoș.

Anonimii s-au mulțumit să aibă ultimul cuvânt din acest meci, Balgiu Radu închizând tabela la 5-2 pentru adversari cu un minut înainte de ultimul fluier.

În urma acestui rezultat, FC Sportul vine pe poziția a patra a clasamentului, cu 18 puncte, amenințând poziția a treia a celor de la FC Juve, în timp ce FC Anonim rămâne cu 15 puncte și ocupă locul 7 în ierarhia Ligii a II-a Sud.

Articole similare

Close