ArticoleLiga 1

Condusă la pauză de Sălaj Boys, FC Berceni a revenit superb la reluare, s-a impus și a încheiat Liga I Sud pe ultima treaptă a podiumului

FC Berceni, campioana din ediția trecută a Ligii Prieteniei, a avut de tras până în ultima etapă a actualului sezon pentru a fi sigură că încheie Liga I Sud pe podiumul ierarhiei.

Miercuri seara, în ultima rundă a campionatului, FC Berceni a primit replica celor de la Sălaj Boys, într-o partidă în care avea nevoie de toate cele trei puncte pentru a fi sigură de clasarea pe locul 3, în spatele lui Bizz Brasil și al lui Liverpool Team, la finalul sezonului.

Deși pentru ei meciul de pe terenul de la Antilopa nu avea vreo miză deosebită, băieții de la Sălaj Boys au tratat serios partida și le-au dat adversarilor o replică peste așteptări, determinându-i să încaseze nu mai puțin de trei cartonașe galbene (Gață Daniel, Dumitrescu Iulian și Rusu Adrian) și unul verde (Gață Daniel).

Sălaj Boys, care, la rându-i, a primit un cartonaș galben, prin Smărăndoiu Ștefan, a făcut o primă repriză excelentă, în care a punctat de două ori, prin Ciobanu Iulian și Dobra Marian, s-a apărat impecabil, fără să primească gol, și a intrat astfel la cabine cu avantaj de două goluri.

FC Berceni a revenit superb la reluare și a demonstrat încă o dată că scorul de 2-0 nu degeaba este considerat cel mai periculos scor.

Silviu Radu, Romulus Ilie și Boisan Marian au înscris în repriza secundă cele trei goluri prin care FC Berceni a răsturnat soarta partidei, a reușit să se impună cu 3-2 și și-a adjudecat toate cele trei puncte puse în joc.

În urma acestui rezultat, FC Berceni încheie campionatul pe poziția a treia, cu 40 de puncte, în timp ce Sălaj Boys termină acest sezon al Ligii I Sud pe locul 6, cu 26 de puncte.

Articole similare

Close