ArticoleLiga 2

Show total în Liga a II-a! Condusă cu 6-3 de Liverpool Team II, FC Tunari a reușit o revenire de senzație

Noua Ligă a II-a a Zonei Sud, formată prin unificarea celor două serii existente până în prezent, se dovedește un succes încă de la debut.

Drept dovadă stă primul joc disputat luni seară pe terenul din Dristor, între Liverpool Team II, o formație provenită din Seria 2, și FC Tunari, echipă cu origini în Seria 1.

Cele două au oferit un spectacol fotbalistic în duelul lor direct, în care s-au marcat nu mai puțin de 12 goluri.

Liverpool Team II a condus cu 3-1 în prima repriză și cu 6-3 în partea secundă, însă băieții de la FC Tunari au luptat fantastic pentru șansa lor și au reușit să revină de fiecare dată.

Mijlocașul Pană Mădălin a deschis scorul pentru „Cormorani” la patru minute de la primul fluier, pentru ca Gheorghe Dan să egaleze în minutul 8.

LFC II a revenit la conducere grație reușitelor semnate de Dumitru Emil (min. 9) și Bogdan Dumitru (min. 11), dar la cabine s-a intrat cu scorul de 3-3, pentru că Lecu Gabriel (min. 15) și Stan Aurel (min. 17) au restabilit echilibrul pe tabelă.

„Cormoranii” au început partea secundă chiar mai bine decât pe prima, iar după doar șase minute excelente pentru ei conduceau deja cu 6-3, în urma golurilor înscrise de același Dumitru Emil (min. 21 și min. 25) și Marcel Marin.

Zarurile nu fuseseră însă aruncate, pentru că FC Tunari a continuat să creadă în șansa ei și a mai revenit o dată, prin golurile marcate de Lecu Gabriel (min. 31 și min. 33) și autogolul înscris în propria poartă de „Cormorani”.

S-a terminat cu scorul de 6-6 un meci după care nu știm dacă mai corect este să spunem că Liverpool Team II a pierdut două puncte sau FC Tunari a câștigat un punct.

Articole similare

Close